Elvonulások

Az elvonulások, táborok néhány napja lehetőséget ad arra, hogy lelki-szellemi egyensúlyunkat helyreállítsuk, megpihenjünk, erőt gyűjtsünk, elcsendesítsük elménk csapongásait és megtapasztaljuk a mély pihenést, békességet, nyugalmat. Újra kapcsolódunk önmagunkban a csend és a jelenlét meghitt helyével. Bekapcsolódunk ilyenkor egy gyógyító, teremtő, változtató, megoldó, felemelő áramlásba. Ezen alkalmakon az önismereti munka pihenéssel párosul.

Lehetőségünk van ilyenkor három napon át csakis önmagunkra és egymásra figyelni, megpihenni a csendben és így meghallani bensőnk hangját. Bőségesen van ilyenkor nevetés, sírás és elcsendesedés is. Mindig az történik, amire szükségünk van a személyes továbblépésünkhöz. A gyakorlatok, meditációk, zenék spontán születnek és segítenek bennünket a mély belső munkánkban.

Az elvonulások után mindig újult erővel térünk vissza a hétköznapokba. A stabil belső békénkből nyugodtabban és sokkal szélesebb látószögben tudjuk szemlélni az életünket.

Egy kis ízelítő a programokból:

  • reggeli meditációk
  • éberségmeditáció, csend-ülés
  • jelenlét gyakorlatok, mantrázás
  • gyógyító beszélgetések, tanítások
  • reiki körök, reikizések, avatások
  • természetközeli lét, megpihenés, csendséta, kirándulás
  • egészséges táplálkozás
  • ​szertartások élő zenével​

Elvonulások:

Az elvonulások, táborok olyan helyszíneken kerülnek megrendezésre, ahol megcsodálhatjuk a természet szépségét és élvezhetjük megnyugtató csendjét.


 

A visszajelzések, megosztások alapján ezek a napok egy életre szóló élményt adnak.

Még mindig az arcotokkal a szívemben és Gábor zenéjével a lelkemben alszom el.
Én nem érzem,hogy elváltunk. Mintha itt lennétek körülöttem.
Látom a csillagpettyes égboltot a tetőablakon át, érzem az éles téli levegőt a tüdőmben.
Az érintéseteket, az öleléseket, hallom Ági halk hangját.
Más valaki jött haza, mint aki voltam.
Még ízlelgetem a nagy csendességet, az örömöt és a nyugalmat magamban.
Köszönöm, hogy be és elfogadtatok olyannak, amilyen vagyok.
Szeretnélek újra átölelni benneteket.

S.Erika

Még mindig, és még sokáig a hatása alatt leszek ennek a csodás pár napnak, amit EGYütt töltöttünk!! És amit ott nem tudtam elmondani: Köszönöm a rengeteg szeretetet, amire már nagyon vágytam, a gyógyító hangokat, melyek a sejtjeimig hatoltak, és a füleimben hallom most is, a szemeiteket, amikben megláthattam valódi önmagamat, az erőtöket, melyet továbbvihetek az utamon,a meleg öleléseket, a biztonságot ott Veletek, a szavaitokat, melyek megerősítenek, és az “aha” élményeket, a sok-sok megélést, tapasztalást, amit Tőletek kaptam. Ági, köszönöm, hogy mindezt lehetővé teszed alkalomról-alkalomra. Hálás vagyok Neked és segítőidnek ezért.

H.Zsuzsa

Az elvonulás óta egyfajta kellemes zsongás járja át a sejtjeimet. Egyszerűen csodálatos, amit érzek.
Leírhatatlan, megfoghatatlan, isteni. Köszönöm és hála!

T. Tünde