Utazások

1993 óta, immár 24 éve szervezek és vezetek különböző, energetikailag erős kisugárzású helyekre kirándulásokat, zarándoklatokat. E helyeken a földből jövő energiákra és a természet elemeire hangolódunk rá. E vidékek az ott lévő különleges energiaharmonizáló erők miatt évszázadok óta zarándokhelynek számítanak a gyógyulni, erősödni vágyók számára.

Szentbékkállai kőtenger

Itt a testi-lelki feltöltődést nemcsak a tanítások, a gyakorlatok adják, hanem a helyen érezhető erő is ezt támogatja. Az itt lévő erőtér, a természet megannyi eleme segíti a belső munkát, a befelé figyelést, a gyógyulást.

A Kárpát-medencében a Szent György-vonalak és azok kereszteződései olyan sűrűek, mint sehol a világon. A vonalkereszteződéseket szent helyeknek tartják. Ezeken a helyeken megpihenve hamar érezhetjük, hogy nyugodtabbak, lazábbak, derűsebbek, frissebbek lettünk, vagyunk.

Bakonaki tó

Csend-sétálva e helyeken néha  megállunk, leülünk, szemlélődünk, csodáljuk a tájat, az élet tengernyi formáját. Így megláthatjuk azokat a csodákat, kincseket, amelyeket mindennapjainkban, a rohanás során  talán eddig nem is fedeztünk fel.

Ilyenkor befelé is fordítjuk a figyelmünket és szinte együtt lélegezhetünk a természettel. Ha gondolatok nélkül, a belső csend állapotából nézünk, szemlélődünk, minden ragyogó, teljes és tökéletes.

Plitvicei-tavak

Minden évben kétszer ellátogatunk a Plitvicei-tavakhoz, ami Európa egyik legszebb látványossága. Már 1949-ben nemzeti parkká nyilvánították páratlan szépsége, gazdag növény- és állatvilága miatt. Mi az ott lévő szépség mellett a természeti elemek tiszta erőiért is megyünk. A​zt tapasztaltuk, hogy a​ 16 tó és a több mint 200 vízesés ereje, hangja, szépsége átmossa a fizikai-érzelmi-mentális testünket. A nap során 8 órán keresztül folyamatosan ​a ​víz ​elem energia- és erőterében vagyunk, ​hiszen víz van alattunk, vízesés​ek​ körülöttünk – ​​állandóan a VÍZ mindent átmosó tiszta energiaterét tapasztalhatjuk​ meg​. A friss levegő,​ ​a​ tavak színei, a vízesések​ ​hangjai​, a föld, ​a növények, ​a sziklák biztonságot adó ereje – mind egy nagy tisztulás lehetőségét kínálják fel.

Plitvicei tavak partján

Plitvice ​a ​szépségével, a​ szentség érződésével, az engedelmesség folyamatos látványával küldi nekünk tanítását.

Márokföld

Évente kétszer a nyári hónapokban ellátogatunk hazánk és a szomszédos Szlovénia legerősebb energiájú helyére. Az ország egyik legerősebb energiapontjának tartják. Az itt található magas rezgésszámú energia segít a különböző betegségek gyógyításában és lelki nyugalmat hoz.

Márokföldi energiapark

Bejárjuk a 25 pontot, megpihenünk egy-egy számunkra fontos helyen és begyűjtjük az energiáit. A békés csendben Kőrösi Gábor zenéje, a gyógyító hangok visznek egyre mélyebbre és egyre közelebb belső önmagunkhoz.

Bakonaki-tó, Szent Vid Kápolna, Energiapontok

A bőkezű természet olyan energiákkal szőtte be a Bakonaki-tó térségét, amelyek ellazítanak, megnyugtatnak, gyógyítanak, energiával töltenek fel. Az erdőben álló Szent Vid kápolna körül 450 m átmérőjű körben egy Szent György vonalon kb. 50 különböző értékű és erejű gyógypont található.

Szent Vid kápolna a Bakonaki tó mellett

A kápolna melletti Szent Vid forrás gyógyító- és csodatevõ hatásáról õsidõk óta beszélnek. A hagyomány szerint, a Vid kút vize csodásan gyógyítja a látási és hallási, valamint az emésztõszervi és idegrendszeri panaszokat, továbbá a különböző bőrbetegségeket. Ezeken a helyeken pihenve, meditálva gyors gyógyulások indulnak be a testben, a lélekben.

Bled

Szlovénia gyöngyszeme a Júliai-Alpok szívében meghúzódó Bledi-tó, mely szépségét a 3000 méter magas hegyek és a türkizkék víztükör együttes megjelenése adja. Mintha csak a tündérmesék világába csöppennénk. A külső természeti harmónia, e varázslatos helyeken található elemek egyensúlya hozzásegítenek a saját belső harmóniánk megtalálásához, a lélek megnyugvásához. A legfontosabb belső lépéseink megtételéhez erőre, energiára van szükségünk.

Bled-i tó

E helyeken ragyogó, tiszta életerő érezhető, amelyet a meditációkkal, energiagyakorlatokkal és a hangfürdőkkel magunkhoz veszünk, gyógyítva ezzel a testet-lelket. A sziget legismertebb jelképe a Mária mennybemenetele templom. Kéréseinket, vágyainkat elvisszük Bledbe, a legenda szerint, aki háromszor megszólaltatja a harangot, annak kívánsága teljesül.

Bohinji-tó

A Bohinji-tó Szlovénia legnagyobb tava, mely igazi alpesi paradicsom. A meredek sziklafalakkal körülvett tó egy gleccser vájta völgyben tükrözi a szépséget és nyugalmat. A festői tó kiindulási pontja annak a lépcsősornak, mely a 70 méter magas​ ​Száva-vízeséshez vezet bennünket​, amelyet az Élet forrásának is neveznek.

A Bohinji-tó

A Bohinji-tó partjáról indulunk fel a Vogel 1563 méter magas kilátópontjára, a hatalmas hegyek lélegzetelállító panorámájának világába. Bohinj emlékeztet bennünket az Eredetre, a Forrásra, és mélységes békéjét adja ajándékba nekünk.