Élő

Ingyenes előadás

  

 

Ebben az előadásban arról a bennünk lévő békességről kapunk útmutatást, amely nem az erőfeszítés eredménye, amelyet nem szerezhetünk meg akaraterővel, amelyet nem a pozitív gondolkodás vált ki.

Az előadás 2020. április 27-én 20:00-tól volt élőben tekinthető meg az alábbi YouTube videón.

Ingyenes meditáció

  

 

Fogadjátok szeretettel ezt a korábbi élő közvetítést, a gyakorlatot, amely a MEGPIHENÉS meditációs sorozat 1. része. Nekem mindennapos gyakorlatom ez. A meditáció egy zárt csoportban lett élőben felvéve, abból készült ez a videó. Váljon épülésetekre, hasznotokra!

Köszönöm, ha velem tartasz ebben a belső utazásban!

Kiemelt ajánló


  

 

7 részes csoportfoglalkozások indulnak. A kurzuson átadott tanítások segítségével átalakulhat az életed, hiszen egy új látásmód nyílik meg előtted.

  • Mi valóban a jelenben, a MOST-ban élés?
  • Mitől éled fel és hogyan működik a fájdalomtest?
  • Mi az éberség és a valódi figyelem?
  • Hogyan ne hozzak létre szenvedést magam és mások számára?
  • Milyen jó kérdésekkel, technikákkal tudom segíteni a régi sérelmek oldását?
  • Miért a legfontosabb belső lépés a változás beindulásához az elfogadás, a megadás, a megengedés?
  • Milyen eszközök, gyakorlatok tudnak a belső békémhez eljuttatni és azt tartóssá tenni?

A gyakorlatok, meditációk által felfedezzük a belső világunkat, az értékeinket. Kreativitásunk feléled, a belső béke és öröm újra megjelenik bennünk és tartó ereje lesz a változásnak. Az életet megtanuljuk másképpen érzékelni, így lehetőségünk lesz arra, hogy a szenvedés tanítása feltárulhasson előttünk. A felismerés pillanatai elsöprő erejűek lehetnek.

Ébredés kurzus VESZPRÉMBEN 2023.szept.19.

Miért Online?

2020. áprilisától a tevékenységeimet ONLINE formára alakítva folytatom tovább határozatlan ideig. Bekapcsolódhatsz vagy részt vehetsz:

  • előadásokon – ezek közönségnek tartott tanítások, meditációk, gyakorlatok, melyek zárt (fizetős) és nyilvános (ingyenes) tereken történnek (élő videók a Facebook-on, Youtube-on, weboldalamon)
  • csoportos foglalkozásokon, tanfolyamokon – amelyek zárt körnek tartott tanítások, meditációk. Ezek interaktív programok, ahol lehetőséged van hozzászólni, kérdezni. A kapcsolattartás és az információmegosztás (szöveges, videó és hang tananyagok) itt emailen és zárt facebook csoporton keresztül történik (videókonferencia Zoom/Jitsi Meet segítségével)
  • egyedül – lehetőség van továbbra is egyéni tanácsadásra, személyes kérdések megbeszélésére online konzultáció formájában (Skype és videó chat)

Az itt felsorolt lehetőségekről, programokról részletesen tájékozódhatsz folyamatosan a honlapomon és a Facebook oldalamon keresztül.