Élő

Legutóbbi ÉLŐ videó:

A résztvevők számára a holnapi nap biztosítjuk a felvételt!
Köszönjük szépen a megértést!

ONLINE Meditációs Est teliholdkor

2 vezetett meditációval szeretnék hozzájárulni ahhoz, hogy csökkentsd a stresszt, megteremtsd és őrizd a nyugalmadat, pihentesd az idegrendszered és tartsd a pozitív hozzáállásodat.

Időpont: 2020. május 7. 18:00-19:30
A program részletes információt itt találhatod!

[passster password=”20200507TELIHOLD32″]

Ha bármilyen technikai problémát tapasztalsz az élő közvetítés megnézése során, kérlek írj nyugodtan az info@kalaziagi.hu címre, ahol azonnali technikai segítséget kaphatsz!

[/passster]

Ingyenes előadás

Ebben az előadásban arról a bennünk lévő békességről kapunk útmutatást, amely nem az erőfeszítés eredménye, amelyet nem szerezhetünk meg akaraterővel, amelyet nem a pozitív gondolkodás vált ki.

Az előadás 2020. április 27-én 20:00-tól volt élőben tekinthető meg az alábbi YouTube videón.

Ingyenes meditáció

Fogadjátok szeretettel ezt a korábbi élő közvetítést, a gyakorlatot, amely a MEGPIHENÉS meditációs sorozat 1. része. Nekem mindennapos gyakorlatom ez. A meditáció egy zárt csoportban lett élőben felvéve, abból készült ez a videó. Váljon épülésetekre, hasznotokra!

Köszönöm, ha velem tartasz ebben a belső utazásban!

Kiemelt ajánló

Kálazi Ági Online Ébredés tanfolyam indul
Kálazi Ági Online Ébredés tanfolyam indul

7 részes csoportfoglalkozások indulnak. A kurzuson átadott tanítások segítségével átalakulhat az életed, hiszen egy új látásmód nyílik meg előtted.

  • Mi valóban a jelenben, a MOST-ban élés?
  • Mitől éled fel és hogyan működik a fájdalomtest?
  • Mi az éberség és a valódi figyelem?
  • Hogyan ne hozzak létre szenvedést magam és mások számára?
  • Milyen jó kérdésekkel, technikákkal tudom segíteni a régi sérelmek oldását?
  • Miért a legfontosabb belső lépés a változás beindulásához az elfogadás, a megadás, a megengedés?
  • Milyen eszközök, gyakorlatok tudnak a belső békémhez eljuttatni és azt tartóssá tenni?

A gyakorlatok, meditációk által felfedezzük a belső világunkat, az értékeinket. Kreativitásunk feléled, a belső béke és öröm újra megjelenik bennünk és tartó ereje lesz a változásnak. Az életet megtanuljuk másképpen érzékelni, így lehetőségünk lesz arra, hogy a szenvedés tanítása feltárulhasson előttünk. A felismerés pillanatai elsöprő erejűek lehetnek.

Részletes programismertető – Ébredés ONLINE kurzus

Részletes programismertető – Ébredés kurzus VESZPRÉMBEN

Következő ONLINE programok

Hallgass előadásokat, ismerj meg különböző gyakorlatokat, szemléleteket és meditálj Velem az otthonod kényelméből!

Kálazi Ági Meditációs Est Teliholdkor

Kálazi Ági Meditációs Est Teliholdkor

Értesülj mindig az aktuális programokról, figyeld az eseménynaptárt:

Eseménynaptár

Miért Online?

2020. áprilisától a tevékenységeimet ONLINE formára alakítva folytatom tovább határozatlan ideig. Bekapcsolódhatsz vagy részt vehetsz:

  • előadásokon – ezek közönségnek tartott tanítások, meditációk, gyakorlatok, melyek zárt (fizetős) és nyilvános (ingyenes) tereken történnek (élő videók a Facebook-on, Youtube-on, weboldalamon)
  • csoportos foglalkozásokon, tanfolyamokon – amelyek zárt körnek tartott tanítások, meditációk. Ezek interaktív programok, ahol lehetőséged van hozzászólni, kérdezni. A kapcsolattartás és az információmegosztás (szöveges, videó és hang tananyagok) itt emailen és zárt facebook csoporton keresztül történik (videókonferencia Zoom/Jitsi Meet segítségével)
  • egyedül – lehetőség van továbbra is egyéni tanácsadásra, személyes kérdések megbeszélésére online konzultáció formájában (Skype és videó chat)

Az itt felsorolt lehetőségekről, programokról részletesen tájékozódhatsz folyamatosan a honlapomon és a Facebook oldalamon keresztül.