Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Ébredés I. tanfolyam 7/4

2018. április 10. Kálazi Ági 7/4: A gyógyító szív. A feltétel nélküli szeretet tüze Sok ember a megsebzett belső gyermekével nő bele a felnőttkorba. A fájdalmakat addig érzi, éli újra és újra, amíg fel nem veszi a kapcsolatot belső gyermekével. A gyógyuláshoz a kapcsolódáson és az érzelmek újra feltárásán, átélésén keresztül vezet az út. A szívtánc egyszerű, de rendkívül hatásos mód erre. ​A kéthetenkénti találkozók csütörtökönként 17.00-20.00 óráig tartanak. Az Ébredés tanfolyam témáiról részletesen itt olvashatsz.​ https://www.kalaziagi.hu/program/2018-apr-10-ebredes-i-tanfolyam-7-4-veszpremben/

7/4: A gyógyító szív. A feltétel nélküli szeretet tüze

Sok ember a megsebzett belső gyermekével nő bele a felnőttkorba. A fájdalmakat addig érzi, éli újra és újra, amíg fel nem veszi a kapcsolatot belső gyermekével. A gyógyuláshoz a kapcsolódáson és az érzelmek újra feltárásán, átélésén keresztül vezet az út. A szívtánc egyszerű, de rendkívül hatásos mód erre.

​A kéthetenkénti találkozók csütörtökönként 17.00-20.00 óráig tartanak.

Az Ébredés tanfolyam témáiról részletesen itt olvashatsz.​

Kedves Ági! Szeretnék jelentkezni a következő programodra: Ébredés I. tanfolyam 7/4 Időpont: 2018. április 10. Helyszín: Veszprém Üdvözlettel:
Az alábbi üzenetet tetszés szerint módosíthatod, kiegészítheted:

Jelentkezés

    *A jelentkezéshez el kell fogadnod az adatkezelési hozzájárulást.

    Tovább az Eseménynaptárhoz »