Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Ébredés I. tanfolyam 7/5

2018. április 24. Kálazi Ági 7/5: A nyugalom állapotának elérése Minden ember életében fontos szerepet játszik az, hogy helyreállítsa belső egyensúlyát, megtalálja a rendíthetetlen, tökéletes békéjét. Amikor ez a belső egyensúly helyreállt, már bármit tehetünk, mert a külső káosz és zűrzavar semmilyen módon nem lehet ránk hatással. Ehhez segítenek hozzá bennünket a légzőgyakorlatok, tudatos jelenlét gyakorlatok és a megnyugvást segítő mantrák. ​A kéthetenkénti találkozók csütörtökönként 17.00-20.00 óráig tartanak. Az Ébredés tanfolyam témáiról részletesen itt olvashatsz.​ https://www.kalaziagi.hu/program/2018-apr-24-ebredes-i-tanfolyam-7-5-veszpremben/

7/5: A nyugalom állapotának elérése

Minden ember életében fontos szerepet játszik az, hogy helyreállítsa belső egyensúlyát, megtalálja a rendíthetetlen, tökéletes békéjét. Amikor ez a belső egyensúly helyreállt, már bármit tehetünk, mert a külső káosz és zűrzavar semmilyen módon nem lehet ránk hatással. Ehhez segítenek hozzá bennünket a légzőgyakorlatok, tudatos jelenlét gyakorlatok és a megnyugvást segítő mantrák.

​A kéthetenkénti találkozók csütörtökönként 17.00-20.00 óráig tartanak.

Az Ébredés tanfolyam témáiról részletesen itt olvashatsz.​

Kedves Ági! Szeretnék jelentkezni a következő programodra: Ébredés I. tanfolyam 7/5 Időpont: 2018. április 24. Helyszín: Veszprém Üdvözlettel:
Az alábbi üzenetet tetszés szerint módosíthatod, kiegészítheted:

Jelentkezés

    *A jelentkezéshez el kell fogadnod az adatkezelési hozzájárulást.

    Tovább az Eseménynaptárhoz »