Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Meditációs est

2018. február 25. Kálazi Ági * Megpihenés * Meditációs Est \"Amikor meditációban vagy, semmilyen meghatározható nemzethez nem tartozol, semmilyen meghatározott fajnak nem vagy a része, nem vagy sem nő, sem férfi, sem alacsony, sem magas, sem vékony, sem nagy, nem vagy sem a múltban, sem a jelenben, sem a jövőben, hanem az örökkévalóság folyamának a részévé válsz.\" Szvámi Véda Megpihenés a Gyógyító Térben, amelyben jóság, béke, szeretet van. Tanítás: Elfogadás - megadás - megengedés Meditáció: Kapcsolódás önmagunkhoz, megbékélés az életünkkel Egyszerű és hatékony gyakorlatok, mantrák, meditációk az elfogadáshoz, megbékéléshez, használva a közösség, a csoport áldásos erejét. A meditációs együttlét 15.00-18.00 óráig tart. Hozzájárulás: 3000 Ft Helyszín: Budapest, Rákóczi út Kövesd a programot a Facebook Esemény oldalán is! https://www.kalaziagi.hu/program/2018-febr-25-meditacios-est-budapesten/

* Megpihenés *

Meditációs Est

“Amikor meditációban vagy, semmilyen meghatározható nemzethez nem tartozol, semmilyen meghatározott fajnak nem vagy a része, nem vagy sem nő, sem férfi, sem alacsony, sem magas, sem vékony, sem nagy, nem vagy sem a múltban, sem a jelenben, sem a jövőben, hanem az örökkévalóság folyamának a részévé válsz.”

Szvámi Véda

  • Megpihenés a Gyógyító Térben, amelyben jóság, béke, szeretet van.
  • Tanítás: Elfogadás – megadás – megengedés
  • Meditáció: Kapcsolódás önmagunkhoz, megbékélés az életünkkel

Egyszerű és hatékony gyakorlatok, mantrák, meditációk az elfogadáshoz, megbékéléshez, használva a közösség, a csoport áldásos erejét.

A meditációs együttlét 15.00-18.00 óráig tart.

Hozzájárulás: 3000 Ft

Helyszín: Budapest, Rákóczi út

Kövesd a programot a Facebook Esemény oldalán is!

Kedves Ági! Szeretnék jelentkezni a következő programodra: Meditációs est Időpont: 2018. február 25. Helyszín: Budapest Üdvözlettel:
Az alábbi üzenetet tetszés szerint módosíthatod, kiegészítheted:

Jelentkezés

    *A jelentkezéshez el kell fogadnod az adatkezelési hozzájárulást.

    Tovább az Eseménynaptárhoz »