Események betöltése
 • Ez az esemény elmúlt.

Évindító meditáció

2019. január 13. Kálazi Ági Szeretettel meghívlak egy évindító közös meditációra! 2019. január 13. vasárnap 15.00 Budapest 2019. év uralkodó bolygója a MERKÚR Mit hoz(hat) az év Neked? Előrejelzések az asztrológia, a számmisztika alapján Az év várható tanulási témái, ezek tudatosítása Tisztító és töltő meditációk, reiki, energiagyakorlatok, mantrák, zene, illóolajok. Kérdések segítségével megnyitjuk magunkat az új év adta lehetőségeknek: Milyen lehet az életed, ha megengeded magadnak a ragyogást, növekedést, váltást, változást? Mi az, ami segít a virágzásban, a kiteljesedésben? Mi segít abban, hogy azt az életet éld, ami igazán a tied? Hívlak, hogy megpihenj, hogy erőt gyűjts, hogy befogadd a következő éved vízióját, cselekvési tervét, erőforrásokat biztosíts a megvalósításhoz és ehhez használd a közös együttlét határtalan erejét. A meditációs együttlét 15.00-17.30 óráig tart. Hozzájárulás: 3500 Ft Kövesd Facebook-on is az Évindító meditáció Veszprémben előzetes információit: Évindító meditáció Budapesten Facebook esemény. https://www.kalaziagi.hu/program/2018-jan-13-meditacio-budapesten/

Szeretettel meghívlak egy évindító közös meditációra!
2019. január 13. vasárnap 15.00 Budapest

2019. év uralkodó bolygója a MERKÚR

 • Mit hoz(hat) az év Neked?
 • Előrejelzések az asztrológia, a számmisztika alapján
 • Az év várható tanulási témái, ezek tudatosítása

Tisztító és töltő meditációk, reiki, energiagyakorlatok, mantrák, zene, illóolajok.

Kérdések segítségével megnyitjuk magunkat az új év adta lehetőségeknek:

 • Milyen lehet az életed, ha megengeded magadnak a ragyogást, növekedést, váltást, változást?
 • Mi az, ami segít a virágzásban, a kiteljesedésben?
 • Mi segít abban, hogy azt az életet éld, ami igazán a tied?

Hívlak, hogy megpihenj, hogy erőt gyűjts, hogy befogadd a következő éved vízióját, cselekvési tervét, erőforrásokat biztosíts a megvalósításhoz és ehhez használd a közös együttlét határtalan erejét.

A meditációs együttlét 15.00-17.30 óráig tart.

Hozzájárulás: 3500 Ft

Kövesd Facebook-on is az Évindító meditáció Veszprémben előzetes információit: Évindító meditáció Budapesten Facebook esemény.

Kedves Ági! Szeretnék jelentkezni a következő programodra: Évindító meditáció Időpont: 2019. január 13. Helyszín: Budapest Üdvözlettel:
Az alábbi üzenetet tetszés szerint módosíthatod, kiegészítheted:

Jelentkezés

  *A jelentkezéshez el kell fogadnod az adatkezelési hozzájárulást.

  Tovább az Eseménynaptárhoz »