Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Téli elvonulás

2019. január 20. Kálazi Ági „Ima a lélegzetben - ez a csend; szeretet a végtelenben - ez a csend; bölcsesség szavak nélkül - ez a csend; együttérzés érdek nélkül - ez a csend; cselekvés cselekvő nélkül - ez a csend; együtt mosolyogni az egész teremtéssel - ez a csend.” - Sri Sri Ravi Shankar - Téli elvonulás a Balatonnál 2019. január 18-20. Balatonfüred Elvonulásunk a csendes, téli Balaton mellett lehetőséget ad az elmélyülésre, arra, hogy elcsendesítsük elménk csapongásait és megtapasztaljuk a mély pihenést és belső békét. A téli Balatonnak különös varázsa van. A természet, a tó szépsége és csendje segít abban, hogy mély megnyugvásra találjunk Önmagunkban. A gyakorlatok, meditációk, beszélgetések közelebb visznek Önmagunkhoz és hozzájárulnak a testi, lelki és szellemi megújulásunkhoz. Tarts velünk: ha szívesen kimozdulnál és pár napot a téli Balaton mellett töltenél, ha szeretnél új emberekkel kapcsolódni,közösségi élményeket megélni, ha nincs lehetőséged egy hosszabb közösségi programon részt venni, ha szeretnél megélni egy szeretetteljes, elfogadó, támogató közösséget ha taszeretnél kicsit egyedül lenni, Önmagaddal lenni. A 3 nap egymásra épülő gyakorlatai, meditációi fokozatos elmélyülést adnak a lelki békénk megtalálásához, megéléséhez. Az érzelemgazdag közösségi élmények meghatározó pillanatai sok felismeréssel gazdagítanak bennünket. Sok kérdésünk megválaszolódik a Gyógyító Szeretet terében. Vendégünk: Kőrösi Gábor zenész, hangterapeuta Helyszín: Balatonfüred - Balaton Panzió Füred / 2 ágyas, fürdőszobás, erkélyes szobák, 10 perc sétányira a Balatontól Étkezés: napi 3x vega étkezés *** A tábor díja: 39 500 Ft​ (napi 3x vega étkezés, szállás, programok) Jelentkezés 20 000 Ft ​előleg befizetésével: ÉletErő Egyesület - B3 Takarék Szövetkezet 72900068-10500707 Közleményrovatba: tél   Kövesd Facebook-on is az Téli elvonulás előzetes információit: Téli elvonulás Facebook esemény. Az elvonulásokról bővebb információt az alábbi oldalon találhatsz. https://www.kalaziagi.hu/program/2018-jan-18-20-22-teli-elvonulas/

„Ima a lélegzetben – ez a csend;
szeretet a végtelenben – ez a csend;
bölcsesség szavak nélkül – ez a csend;
együttérzés érdek nélkül – ez a csend;
cselekvés cselekvő nélkül – ez a csend;
együtt mosolyogni az egész teremtéssel – ez a csend.”
– Sri Sri Ravi Shankar –

Téli elvonulás a Balatonnál
2019. január 18-20.
Balatonfüred

Elvonulásunk a csendes, téli Balaton mellett lehetőséget ad az elmélyülésre, arra, hogy elcsendesítsük elménk csapongásait és megtapasztaljuk a mély pihenést és belső békét.
A téli Balatonnak különös varázsa van. A természet, a tó szépsége és csendje segít abban, hogy mély megnyugvásra találjunk Önmagunkban.
A gyakorlatok, meditációk, beszélgetések közelebb visznek Önmagunkhoz és hozzájárulnak a testi, lelki és szellemi megújulásunkhoz.

Tarts velünk:

  • ha szívesen kimozdulnál és pár napot a téli Balaton mellett töltenél,
  • ha szeretnél új emberekkel kapcsolódni,közösségi élményeket megélni,
  • ha nincs lehetőséged egy hosszabb közösségi programon részt venni,
  • ha szeretnél megélni egy szeretetteljes, elfogadó, támogató közösséget
  • ha taszeretnél kicsit egyedül lenni, Önmagaddal lenni.

A 3 nap egymásra épülő gyakorlatai, meditációi fokozatos elmélyülést adnak a lelki békénk megtalálásához, megéléséhez.
Az érzelemgazdag közösségi élmények meghatározó pillanatai sok felismeréssel gazdagítanak bennünket. Sok kérdésünk megválaszolódik a Gyógyító Szeretet terében.

Vendégünk: Kőrösi Gábor zenész, hangterapeuta

Helyszín: Balatonfüred – Balaton Panzió Füred / 2 ágyas, fürdőszobás, erkélyes szobák,
10 perc sétányira a Balatontól

Étkezés: napi 3x vega étkezés

***

A tábor díja: 39 500 Ft​
(napi 3x vega étkezés, szállás, programok)

Jelentkezés 20 000 Ft ​előleg befizetésével:
ÉletErő Egyesület – B3 Takarék Szövetkezet
72900068-10500707
Közleményrovatba: tél

 

Kövesd Facebook-on is az Téli elvonulás előzetes információit: Téli elvonulás Facebook esemény.

Az elvonulásokról bővebb információt az alábbi oldalon találhatsz.

Kedves Ági! Szeretnék jelentkezni a következő programodra: Téli elvonulás Időpont: 2019. január 18. - 2019. január 20. Helyszín: Balatonfüred Üdvözlettel:
Az alábbi üzenetet tetszés szerint módosíthatod, kiegészítheted:

Jelentkezés

    *A jelentkezéshez el kell fogadnod az adatkezelési hozzájárulást.

    Tovább az Eseménynaptárhoz »