Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Meditációs est

2018. január 27. Kálazi Ági * Megpihenés * Meditációs Estek Meditációk​, energiagyakorlatok, tanítás​ok​ Az az új szándékom, hogy IGEN-t mondok az életemre. Az az új szándékom, hogy szeretem és becsülöm magamat. A változásokra, az elengedésre és az új befogadására való felkészülés legjobb módja az ellazult test és a nyitott elme állapotának a kiművelése és fenntartása. \"Mostanság az embereknek minden elképzelhető kényelem a rendelkezésére áll és mégsem boldogok. Semmi nem köti őket az élethez; nem tudnak mibe kapaszkodni és teli vannak félelemmel, boldogtalansággal. Mind annyira komolyak és úgy tűnik, senki sem tudja, milyen is a valódi mosoly. Ezért javaslom, hogy meditáljanak. Tanuljunk meg elcsendesedni egy pár percre minden nap.\" ​Szvámi Ráma​ A meditációs együttlét 15.30-18.30 óráig tart. Hozzájárulás: 3000 Ft Kövesd a programot a Facebook Esemény oldalán is! https://www.kalaziagi.hu/program/2018-jan-27-meditacios-est-budapesten/

* Megpihenés *

Meditációs Estek

Meditációk​, energiagyakorlatok, tanítás​ok​

Az az új szándékom, hogy IGEN-t mondok az életemre.
Az az új szándékom, hogy szeretem és becsülöm magamat.

A változásokra, az elengedésre és az új befogadására való felkészülés legjobb módja az ellazult test és a nyitott elme állapotának a kiművelése és fenntartása.

“Mostanság az embereknek minden elképzelhető kényelem a rendelkezésére áll és mégsem boldogok. Semmi nem köti őket az élethez; nem tudnak mibe kapaszkodni és teli vannak félelemmel, boldogtalansággal. Mind annyira komolyak és úgy tűnik, senki sem tudja, milyen is a valódi mosoly.

Ezért javaslom, hogy meditáljanak.

Tanuljunk meg elcsendesedni egy pár percre minden nap.”

​Szvámi Ráma​

A meditációs együttlét 15.30-18.30 óráig tart.

Hozzájárulás: 3000 Ft

Kövesd a programot a Facebook Esemény oldalán is!

Kedves Ági! Szeretnék jelentkezni a következő programodra: Meditációs est Időpont: 2018. január 27. Helyszín: Budapest Üdvözlettel:
Az alábbi üzenetet tetszés szerint módosíthatod, kiegészítheted:

Jelentkezés

    *A jelentkezéshez el kell fogadnod az adatkezelési hozzájárulást.

    Tovább az Eseménynaptárhoz »