Események betöltése
 • Ez az esemény elmúlt.

Nyári reikis tábor

2018. július 22. Kálazi Ági Szeretettel hívlak és várlak a bakonybéli reikis táborba, hogy a REIKI áldását újra megéljük együtt, szeretetben, örömtelien. A júliusi reikis együttlétünk, táborozásunk lehetőséget ad egy intenzív reiki gyakorlásra. A napi többszöri reikizés és az ismétlő avatások megsokszorozzák a résztvevők energiaszintjét. Kirándulások, esti tábortűz és közösségi játékok, zenélések színesítik a programot. Gyakorlunk, pihenünk, töltődünk és a táj gyógyító energiái segítségével gyógyulunk. A program fő részét a reiki kezelések, az ismétlő és elmélyítő gyakorlások teszik majd ki. De kirándulunk is és esténként zenével, tánccal, játékokkal, tábortűzzel zárjuk a napot. Programok: 3-2-1 torna reggel reiki körök, egyéni, páros, csoportos reikizések ismétlő beavatások zene, hangfürdő, mantrázás, közös éneklés gyógyító beszélgetések kirándulás a Szent kúthoz, túrázás a Bakonyban meghívott vendégek előadásai esti program: közösségi játékok, film, zenélés, tábortűz *** A tábor díja: a, szállás a főépületben: 45 500 Ft​ b, szállás sátorral: 35 000 Ft (4 nap/3 éjszaka, 2 ágyas fürdőszobás szobák, napi 3x vega étkezés, programok) Jelentkezés 20 000 Ft ​előleg befizetésével: ÉletErő Egyesület - B3 Takarék Szövetkezet 72900068-10500707 Közleményrovatba: nyár   Az elvonulásokról bővebb információt az alábbi oldalon találhatsz.   Kövesd a programot a Facebook Esemény oldalán is! https://www.kalaziagi.hu/program/2018-jul-19-22-nyari-reikis-tabor/

Szeretettel hívlak és várlak a bakonybéli reikis táborba, hogy a REIKI áldását újra megéljük együtt, szeretetben, örömtelien.

A júliusi reikis együttlétünk, táborozásunk lehetőséget ad egy intenzív reiki gyakorlásra. A napi többszöri reikizés és az ismétlő avatások megsokszorozzák a résztvevők energiaszintjét. Kirándulások, esti tábortűz és közösségi játékok, zenélések színesítik a programot. Gyakorlunk, pihenünk, töltődünk és a táj gyógyító energiái segítségével gyógyulunk.

A program fő részét a reiki kezelések, az ismétlő és elmélyítő gyakorlások teszik majd ki. De kirándulunk is és esténként zenével, tánccal, játékokkal, tábortűzzel zárjuk a napot.

Programok:

 • 3-2-1 torna reggel
 • reiki körök, egyéni, páros, csoportos reikizések
 • ismétlő beavatások
 • zene, hangfürdő, mantrázás, közös éneklés
 • gyógyító beszélgetések
 • kirándulás a Szent kúthoz, túrázás a Bakonyban
 • meghívott vendégek előadásai
 • esti program: közösségi játékok, film, zenélés, tábortűz

***

A tábor díja:
a, szállás a főépületben: 45 500 Ft​
b, szállás sátorral: 35 000 Ft
(4 nap/3 éjszaka, 2 ágyas fürdőszobás szobák, napi 3x vega étkezés, programok)

Jelentkezés 20 000 Ft ​előleg befizetésével:
ÉletErő Egyesület – B3 Takarék Szövetkezet
72900068-10500707
Közleményrovatba: nyár

 

Az elvonulásokról bővebb információt az alábbi oldalon találhatsz.
 
Kövesd a programot a Facebook Esemény oldalán is!

A program az Élet Erő Egyesület szervezésében kerül megrendezésre.
Kedves Ági! Szeretnék jelentkezni a következő programodra: Nyári reikis tábor Időpont: 2018. július 19. - 2018. július 22. Helyszín: Bakonybél Üdvözlettel:
Az alábbi üzenetet tetszés szerint módosíthatod, kiegészítheted:

Jelentkezés

  *A jelentkezéshez el kell fogadnod az adatkezelési hozzájárulást.

  Tovább az Eseménynaptárhoz »