Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Kirándulás a Plitvicei-tavakhoz

2018. május 19. Kálazi Ági Járom az Utam Plitvicén Szeretettel meghívlak a Plitvicei tavakhoz egy tavaszi kirándulásra: Vendégünk Kőrösi Gábor zenész, hangterapeuta Plitvice tavasszal is varázslatos. Ilyenkor megcsodáljuk az élénk, üde, zöld színeket, élvezzük a friss levegőt, átéljük, beengedjük az erőteljesen érezhető tavaszi áradó energiákat, hallgatjuk a vízesések elmét elcsendesítő hangjait, gyönyörködünk a tavak kék, zöld csillogó színében. A 16 lépcsőzetesen elhelyezkedő tó és a több, mint 200 csodálatos vízesés Európa egyik leggyönyörűbb helyévé tette ezt a parkot. Egész napunkat a VÍZ tisztító, átmosó, felüdítő energiaterében töltjük. Meditációk, csoportgyakorlatok, elcsendesülés és gyógyító zenék, szertartások segítik befogadni mindazt, amit ez a hely láthatatlanul is ad. Pihenni, töltődni, erőt gyűjteni megyünk a természet szépsége, a tavasz színei, a víz​, a sziklák, a növények​ hatalmas ereje által. Az Élet(ünk) csodáját, gyönyörűségét, szentségét ünnepeljük Plitvicén. ​Indulás: Veszprémből hajnali 2.00 órakor, érkezés Veszprémbe éjfél környékén. Budapestről, más városokból érkezőknek telekocsikat és szállást is szervezek. ​Részvételi díj: 1​2​.900 Ft + 130 kuna belépő Az ár tartalmazza az útiköltséget, pályamatricá​ka​t, parkolást, programvezetést, nem tartalmazza az utasbiztosítást. (Utazás 50 fős légkondi​cionált​ autóbusszal.) Jelentkezés: 6000 Ft előleg befizetésével: Élet Erő Egyesület - B3 Takarék Szövetkezet 72900068-10500707 Közleményrovatba: tavasz Élet Erő Egyesület szervezésében Kövesd a programot a Facebook Esemény oldalán is! A plitvicei kirándulásról és néhány visszajelzésről ezen az oldalon olvashatsz. https://www.kalaziagi.hu/program/2018-maj-19-kirandulas-a-plitvicei-tavakhoz/

Kirándulás Plitvicei tavakhoz Kálazi Ágival az Életerő Egyesület szervezésében

Járom az Utam Plitvicén

Szeretettel meghívlak a Plitvicei tavakhoz egy tavaszi kirándulásra:

Vendégünk Kőrösi Gábor zenész, hangterapeuta

Plitvice tavasszal is varázslatos. Ilyenkor megcsodáljuk az élénk, üde, zöld színeket, élvezzük a friss levegőt, átéljük, beengedjük az erőteljesen érezhető tavaszi áradó energiákat, hallgatjuk a vízesések elmét elcsendesítő hangjait, gyönyörködünk a tavak kék, zöld csillogó színében. A 16 lépcsőzetesen elhelyezkedő tó és a több, mint 200 csodálatos vízesés Európa egyik leggyönyörűbb helyévé tette ezt a parkot.

Kirándulás Plitvicei tavakhoz Kálazi Ágival az Életerő Egyesület szervezésében

Egész napunkat a VÍZ tisztító, átmosó, felüdítő energiaterében töltjük. Meditációk, csoportgyakorlatok, elcsendesülés és gyógyító zenék, szertartások segítik befogadni mindazt, amit ez a hely láthatatlanul is ad. Pihenni, töltődni, erőt gyűjteni megyünk a természet szépsége, a tavasz színei, a víz​, a sziklák, a növények​ hatalmas ereje által. Az Élet(ünk) csodáját, gyönyörűségét, szentségét ünnepeljük Plitvicén.

​Indulás: Veszprémből hajnali 2.00 órakor, érkezés Veszprémbe éjfél környékén.
Budapestről, más városokból érkezőknek telekocsikat és szállást is szervezek.

​Részvételi díj: 1​2​.900 Ft + 130 kuna belépő

Az ár tartalmazza az útiköltséget, pályamatricá​ka​t, parkolást, programvezetést, nem tartalmazza az utasbiztosítást. (Utazás 50 fős légkondi​cionált​ autóbusszal.)

Jelentkezés: 6000 Ft előleg befizetésével:
Élet Erő Egyesület – B3 Takarék Szövetkezet
72900068-10500707
Közleményrovatba: tavasz

Élet Erő Egyesület szervezésében

Kövesd a programot a Facebook Esemény oldalán is!

A plitvicei kirándulásról és néhány visszajelzésről ezen az oldalon olvashatsz.

Kedves Ági! Szeretnék jelentkezni a következő programodra: Kirándulás a Plitvicei-tavakhoz Időpont: 2018. május 19. Helyszín: Plitvice Üdvözlettel:
Az alábbi üzenetet tetszés szerint módosíthatod, kiegészítheted:

Jelentkezés

    *A jelentkezéshez el kell fogadnod az adatkezelési hozzájárulást.

    Tovább az Eseménynaptárhoz »