Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Kirándulás Márokföldre és a Bakonaki-tóhoz

2018. május 26. Kálazi Ági ​​Gyógyuló nap a varázserdőben, a Bakonaki-tónál és Márokföldön Szeretettel meghívlak az ország egyik legerősebb kisugárzású helyére pihenni, gyógyulni, töltekezni. A délelőttöt Márokföldön az energiaparkban töltjük. A kezdő meditációs kör után kiválasztjuk a 26 energiapontból azt a pár helyet, ahol megpihenve a lelki oldások meg tudnak történni bennünk. Gyógyító zenével zárjuk a pihenőnket. Így megtisztulva, kinyílva tudjuk erőteljesen befogadni a Bakonaki-tó mellett levő gyógyító erdő erőit. A Szent Vid kápolna körüli gyógyító energiapontokból kisugárzó erőt egyéni sétákkal, majd közös meditációs körrel, szertartással vesszük magunkhoz. A gyógyuló nap és a természet segítségével visszatalálhatsz így belső békédhez, harmóniádhoz, testi-lelki egészségedhez. Vendégünk Kőrösi Gábor zenész, hangterapeuta Spirituális programok: Előadások, ismertetők, meditációk, légzés-, mozgás- és energiagyakorlatok, egyéni séták, gyógyító zene, mantrák, záró szertartás Indulás: Veszprémből 6.30 órakor Érkezés: Veszprémbe 20.00 óra környékén Budapestről, más városokból érkezőknek telekocsikat és szállást is szervezek. ​Részvételi díj: 10.500 Ft Az ár tartalmazza az útiköltséget, pályamatricá​ka​t, parkolást, programvezetést, nem tartalmazza az utasbiztosítást. (Utazás 50 fős légkondi​cionált​ autóbusszal.) Jelentkezés: 6000 Ft előleg befizetésével: Élet Erő Egyesület - B3 Takarék Szövetkezet 72900068-10500707 Közleményrovatba: tavasz Élet Erő Egyesület szervezésében Kövesd a programot a Facebook Esemény oldalán is! A márokföldi kirándulásról és néhány visszejelzésről ezen az oldalon olvashatsz. https://www.kalaziagi.hu/program/2018-maj-26-kirandulas-marokfoldre-es-a-bakonaki-tohoz/

​​Gyógyuló nap a varázserdőben, a Bakonaki-tónál és Márokföldön

Szeretettel meghívlak az ország egyik legerősebb kisugárzású helyére pihenni, gyógyulni, töltekezni.

Kirándulás Márokföldre az Energia parkba Kálazi Ági vezetésével

A délelőttöt Márokföldön az energiaparkban töltjük. A kezdő meditációs kör után kiválasztjuk a 26 energiapontból azt a pár helyet, ahol megpihenve a lelki oldások meg tudnak történni bennünk. Gyógyító zenével zárjuk a pihenőnket. Így megtisztulva, kinyílva tudjuk erőteljesen befogadni a Bakonaki-tó mellett levő gyógyító erdő erőit. A Szent Vid kápolna körüli gyógyító energiapontokból kisugárzó erőt egyéni sétákkal, majd közös meditációs körrel, szertartással vesszük magunkhoz.

Kirándulás a Bakonaki-tóhoz Kálazi Ágival

A gyógyuló nap és a természet segítségével visszatalálhatsz így belső békédhez, harmóniádhoz, testi-lelki egészségedhez.

Kirándulás a Szent Vid kápolnához Kálazi Ágival

Vendégünk Kőrösi Gábor zenész, hangterapeuta

Spirituális programok:
Előadások, ismertetők, meditációk, légzés-, mozgás- és energiagyakorlatok, egyéni séták, gyógyító zene, mantrák, záró szertartás

Indulás: Veszprémből 6.30 órakor
Érkezés: Veszprémbe 20.00 óra környékén
Budapestről, más városokból érkezőknek telekocsikat és szállást is szervezek.

​Részvételi díj: 10.500 Ft

Az ár tartalmazza az útiköltséget, pályamatricá​ka​t, parkolást, programvezetést, nem tartalmazza az utasbiztosítást. (Utazás 50 fős légkondi​cionált​ autóbusszal.)

Jelentkezés: 6000 Ft előleg befizetésével:
Élet Erő Egyesület – B3 Takarék Szövetkezet
72900068-10500707
Közleményrovatba: tavasz

Élet Erő Egyesület szervezésében

Kövesd a programot a Facebook Esemény oldalán is!

A márokföldi kirándulásról és néhány visszejelzésről ezen az oldalon olvashatsz.

Kedves Ági! Szeretnék jelentkezni a következő programodra: Kirándulás Márokföldre és a Bakonaki-tóhoz Időpont: 2018. május 26. Helyszín: Márokföld Üdvözlettel:
Az alábbi üzenetet tetszés szerint módosíthatod, kiegészítheted:

Jelentkezés

    *A jelentkezéshez el kell fogadnod az adatkezelési hozzájárulást.

    Tovább az Eseménynaptárhoz »