Események betöltése
 • Ez az esemény elmúlt.

Őszi elvonulás

2018. október 22. Kálazi Ági Néha a lelkünk finom bánásmódot, odafigyelést és csendet kíván. Néha ahhoz, hogy visszanyerjük az egyensúlyunkat, vissza kell húzódni, el kell vonulni egy kicsit. Elvonulásunk néhány napja lehetőséget ad arra, hogy lelki-szellemi egyensúlyunkat helyreállítsuk, megpihenjünk, erőt gyűjtsünk. Őszi elvonulásunkon egy védett, biztonságos, békés és csodás környezetben van lehetőségünk három napon át csakis önmagunkra és egymásra figyelni, megpihenni a csendben és így meghallani bensőnk hangját. Figyelmünk mindinkább befelé fordul, önmagunkra, kapcsolatainkra, lelkünk rezdüléseire. Minden elvonulás lehetőség arra, hogy beengedjük az újat, hogy megtörténjen a változás, amire vágyunk. Vendégünk:Kőrösi Gábor zenész, hangterapeuta Programok: csoportos Együtt-Lét és csendes Egyedül-Lét tanítások és meditációk az önelfogadásról és önszeretetről gyógyító zenék, mantrák, közös éneklés esti programok, közösségi játékok, zene, film, esti tábortűz finom, vegetárius, természetes ételek természetközeli lét, kirándulás a Hajag lábaihoz, csend-séta *** A tábor díja: 39 000 Ft​ (napi 3x vega étkezés, szállás, programok) Jelentkezés 15 000 Ft ​előleg befizetésével: ÉletErő Egyesület - B3 Takarék Szövetkezet 72900068-10500707 Közleményrovatba: ősz   Kövesd Facebook-on is az Őszi elvonulás előzetes információit: Őszi elvonulás Facebook esemény. Az elvonulásokról bővebb információt az alábbi oldalon találhatsz. https://www.kalaziagi.hu/program/2018-okt-20-22-oszi-elvonulas/

Néha a lelkünk finom bánásmódot, odafigyelést és csendet kíván. Néha ahhoz, hogy visszanyerjük az egyensúlyunkat, vissza kell húzódni, el kell vonulni egy kicsit. Elvonulásunk néhány napja lehetőséget ad arra, hogy lelki-szellemi egyensúlyunkat helyreállítsuk, megpihenjünk, erőt gyűjtsünk.

Őszi elvonulásunkon egy védett, biztonságos, békés és csodás környezetben van lehetőségünk három napon át csakis önmagunkra és egymásra figyelni, megpihenni a csendben és így meghallani bensőnk hangját.

Figyelmünk mindinkább befelé fordul, önmagunkra, kapcsolatainkra, lelkünk rezdüléseire. Minden elvonulás lehetőség arra, hogy beengedjük az újat, hogy megtörténjen a változás, amire vágyunk.

Vendégünk:
Kőrösi Gábor zenész, hangterapeuta

Programok:

 • csoportos Együtt-Lét és csendes Egyedül-Lét
 • tanítások és meditációk az önelfogadásról és önszeretetről
 • gyógyító zenék, mantrák, közös éneklés
 • esti programok, közösségi játékok, zene, film, esti tábortűz
 • finom, vegetárius, természetes ételek
 • természetközeli lét, kirándulás a Hajag lábaihoz, csend-séta

***

A tábor díja: 39 000 Ft​
(napi 3x vega étkezés, szállás, programok)

Jelentkezés 15 000 Ft ​előleg befizetésével:
ÉletErő Egyesület – B3 Takarék Szövetkezet
72900068-10500707
Közleményrovatba: ősz

 

Kövesd Facebook-on is az Őszi elvonulás előzetes információit: Őszi elvonulás Facebook esemény.

Az elvonulásokról bővebb információt az alábbi oldalon találhatsz.

A program az Élet Erő Egyesület szervezésében kerül megrendezésre.
Kedves Ági! Szeretnék jelentkezni a következő programodra: Őszi elvonulás Időpont: 2018. október 20. - 2018. október 22. Helyszín: Bakony Üdvözlettel:
Az alábbi üzenetet tetszés szerint módosíthatod, kiegészítheted:

Jelentkezés

  *A jelentkezéshez el kell fogadnod az adatkezelési hozzájárulást.

  Tovább az Eseménynaptárhoz »