Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Tavaszi elvonulás

2019. április 28. Kálazi Ági \"Tisztítsd meg magad és válj porrá, hogy a porból virág nőhessen.” Rumi  Lendület - friss erő - rendíthetetlen béke Az elvonuláson: lehetőségünk lesz rálátni a régi mintáinkra, amelyek akadályozzák belső békénk megtapasztalását, felfedjük a korábban rejtetten megbúvó feszültségeket, segítséget kapunk, hogy a belső békét megszilárdítsuk, visszakerüljünk az áramlásba, erőt gyűjtünk a mindennapi feladatok megoldásához, ráhangolódunk az ébredő Természetre, hiszen ilyenkor üde, friss, erőteljes energiák jelennek meg kint. Reggeli, esti séták a Balaton parton, napkelte, napnyugta a tó mellett. A megújuláshoz finom és egészséges ételekkel tápláljuk a testet, a gyógyító zene hangjai pedig a teljes kikapcsolódást, megpihenést, töltődést segítik majd A gyakorlatokon keresztül új szemmel látsz rá majd önmagadra, az életedre. Visszatalálhatsz a feltétel nélküli bizalom útjára, amely könnyed, erőfeszítés nélküli és örömteli. Mindez csendes környezetben a Balaton közelében, korlátozott résztvevői létszámmal, nyitott és barátságos emberek társaságában. Vendégünk: Kőrösi Gábor hangterapeuta, zenész *** A tábor díja: 39 500 Ft​ (2 éjszaka szállás, napi 3x vega étkezés, programok) Helyszín: Balaton Panzió Füred - 2 ágyas, erkélyes, fürdőszobás szobák Jelentkezés 20 000 Ft ​előleg befizetésével: ÉletErő Egyesület - B3 Takarék Szövetkezet 72900068-10500707 Közleményrovatba: tavasz Várlak szeretettel erre a belső utazásra, hogy felszabadítva magad lendületet kapj a sorsfordító változásokhoz! Kövesd a program részleteit, csatlakozz az eseményhez a Facebook-on: Tavaszi elvonulás Facebook esemény Az elvonulásokról bővebb információt az alábbi oldalon találhatsz. **** Még mindig, és még sokáig a hatása alatt leszek ennek a csodás pár napnak, amit EGYütt töltöttünk!! És amit ott nem tudtam elmondani: Köszönöm a rengeteg szeretetet, amire már nagyon vágytam, a gyógyító hangokat, melyek a sejtjeimig hatoltak, és a füleimben hallom most is, a szemeiteket, amikben megláthattam valódi önmagamat, az erőtöket, melyet továbbvihetek az utamon,a meleg öleléseket, a biztonságot ott Veletek, a szavaitokat, melyek megerősítenek, és az “aha” élményeket, a sok-sok megélést, tapasztalást, amit Tőletek kaptam. Ági, köszönöm, hogy mindezt lehetővé teszed alkalomról-alkalomra. Hálás vagyok Neked és segítőidnek ezért. H. Zsuzsa https://www.kalaziagi.hu/program/2019-apr-26-28-tavaszi-elvonulas/
“Tisztítsd meg magad és válj porrá,
hogy a porból virág nőhessen.”
Rumi 

Lendület – friss erő – rendíthetetlen béke

Az elvonuláson:

  • lehetőségünk lesz rálátni a régi mintáinkra, amelyek akadályozzák belső békénk megtapasztalását,
  • felfedjük a korábban rejtetten megbúvó feszültségeket,
  • segítséget kapunk, hogy a belső békét megszilárdítsuk,
  • visszakerüljünk az áramlásba,
  • erőt gyűjtünk a mindennapi feladatok megoldásához,
  • ráhangolódunk az ébredő Természetre, hiszen ilyenkor üde, friss, erőteljes energiák jelennek meg kint.
  • Reggeli, esti séták a Balaton parton, napkelte, napnyugta a tó mellett.
  • A megújuláshoz finom és egészséges ételekkel tápláljuk a testet,
  • a gyógyító zene hangjai pedig a teljes kikapcsolódást, megpihenést, töltődést segítik majd

A gyakorlatokon keresztül új szemmel látsz rá majd önmagadra, az életedre. Visszatalálhatsz a feltétel nélküli bizalom útjára, amely könnyed, erőfeszítés nélküli és örömteli.

Mindez csendes környezetben a Balaton közelében, korlátozott résztvevői létszámmal, nyitott és barátságos emberek társaságában.

Vendégünk:

Kőrösi Gábor hangterapeuta, zenész

***

A tábor díja: 39 500 Ft​
(2 éjszaka szállás, napi 3x vega étkezés, programok)

Helyszín: Balaton Panzió Füred – 2 ágyas, erkélyes, fürdőszobás szobák

Jelentkezés 20 000 Ft ​előleg befizetésével:
ÉletErő Egyesület – B3 Takarék Szövetkezet
72900068-10500707
Közleményrovatba: tavasz

Várlak szeretettel erre a belső utazásra, hogy felszabadítva magad lendületet kapj a sorsfordító változásokhoz!

Kövesd a program részleteit, csatlakozz az eseményhez a Facebook-on: Tavaszi elvonulás Facebook esemény

Az elvonulásokról bővebb információt az alábbi oldalon találhatsz.

****

Még mindig, és még sokáig a hatása alatt leszek ennek a csodás pár napnak, amit EGYütt töltöttünk!! És amit ott nem tudtam elmondani: Köszönöm a rengeteg szeretetet, amire már nagyon vágytam, a gyógyító hangokat, melyek a sejtjeimig hatoltak, és a füleimben hallom most is, a szemeiteket, amikben megláthattam valódi önmagamat, az erőtöket, melyet továbbvihetek az utamon,a meleg öleléseket, a biztonságot ott Veletek, a szavaitokat, melyek megerősítenek, és az “aha” élményeket, a sok-sok megélést, tapasztalást, amit Tőletek kaptam. Ági, köszönöm, hogy mindezt lehetővé teszed alkalomról-alkalomra. Hálás vagyok Neked és segítőidnek ezért.

H. Zsuzsa

Kedves Ági! Szeretnék jelentkezni a következő programodra: Tavaszi elvonulás Időpont: 2019. április 26. - 2019. április 28. Helyszín: Balatonfüred Üdvözlettel:
Az alábbi üzenetet tetszés szerint módosíthatod, kiegészítheted:

Jelentkezés

    *A jelentkezéshez el kell fogadnod az adatkezelési hozzájárulást.

    Tovább az Eseménynaptárhoz »