Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Évzáró Ébredős Találkozó

2019. december 19. @ 19:00 Kálazi Ági Ébredőknek Évzáró összejövetel Szeretettel meghívlak Benneteket egy év végi csoportfoglalkozásra! Emlékeztetjük magunkat és egymást: az itt és most, a jelen pillanat fontosságára, egyszerű és kedves megélésére, feltesszük a megfelelő kérdéseket, meghallgatjuk az egyértelmű és őszinte támogató, segítő válaszokat elcsendesedünk a VAGYOK-ban, megpihenünk. Meditációk, tanítások, energiagyakorlatok, mantrák és csendesedés – ezzel zárjuk az évet és küldjük ki jókívánságunkat az Ünnepekre a családnak, a Világnak! Hozzájárulás: 3 000 Ft Várlak nagy-nagy örömmel és szeretettel! Ági Drága Ági! Kívánok Csendes Békés Szeretetteljes Karácsony Mindannyiótoknak! Az Új Esztendőre pedig azt kívánom, hogy minél több emberhez jusson el az Üzenet és a Szeretet, amit közvetítesz a Világunkba! Hatalmas ölelés és puszi: Zsuzska https://www.kalaziagi.hu/program/2019-dec-19-evzaro-ebredos-talalkozo-veszpremben/

Ébredőknek Évzáró összejövetel

Szeretettel meghívlak Benneteket egy év végi csoportfoglalkozásra!

Emlékeztetjük magunkat és egymást:

  • az itt és most, a jelen pillanat fontosságára, egyszerű és kedves megélésére,
  • feltesszük a megfelelő kérdéseket,
  • meghallgatjuk az egyértelmű és őszinte támogató, segítő válaszokat
  • elcsendesedünk a VAGYOK-ban, megpihenünk.

Meditációk, tanítások, energiagyakorlatok, mantrák és csendesedés – ezzel zárjuk az évet és küldjük ki jókívánságunkat az Ünnepekre a családnak, a Világnak!

Hozzájárulás: 3 000 Ft

Várlak nagy-nagy örömmel és szeretettel! Ági

Drága Ági! Kívánok Csendes Békés Szeretetteljes Karácsony Mindannyiótoknak! Az Új Esztendőre pedig azt kívánom, hogy minél több emberhez jusson el az Üzenet és a Szeretet, amit közvetítesz a Világunkba!
Hatalmas ölelés és puszi: Zsuzska

Kedves Ági! Szeretnék jelentkezni a következő programodra: Évzáró Ébredős Találkozó Időpont: 2019. december 19. @ 17:00 - 19:00 Helyszín: Veszprém Üdvözlettel:
Az alábbi üzenetet tetszés szerint módosíthatod, kiegészítheted:

Jelentkezés

    *A jelentkezéshez el kell fogadnod az adatkezelési hozzájárulást.

    Tovább az Eseménynaptárhoz »