Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Ébredés I. tanfolyam 7/7

2019. december 5. Kálazi Ági 7/7: A JELEN tudatossága. Belépés a MOST-ba Ha az elménk irányít, akkor megszenvedjük a tudattalanságunk következményeit és további szenvedéseket teremtünk. Amikor viszont megadjuk magunkat a most pillanatának, a múlt ereje eltűnik. Többé nincs szükségünk rá. A jelenlét a kulcs. A most a kulcs. Erőteljes változás indul be az életünkbe, ha az éberség gyakorlatokat minden nap elvégezzük, napi meditációnkká tesszük. ​A kéthetenkénti találkozók csütörtökönként 17.00-19.30 óráig tartanak. Az Ébredés tanfolyam témáiról részletesen itt olvashatsz.​ https://www.kalaziagi.hu/program/2019-dec-5-ebredes-i-tanfolyam-7-7-veszpremben/

7/7: A JELEN tudatossága. Belépés a MOST-ba

Ha az elménk irányít, akkor megszenvedjük a tudattalanságunk következményeit és további szenvedéseket teremtünk. Amikor viszont megadjuk magunkat a most pillanatának, a múlt ereje eltűnik. Többé nincs szükségünk rá. A jelenlét a kulcs. A most a kulcs. Erőteljes változás indul be az életünkbe, ha az éberség gyakorlatokat minden nap elvégezzük, napi meditációnkká tesszük.

​A kéthetenkénti találkozók csütörtökönként 17.00-19.30 óráig tartanak.

Az Ébredés tanfolyam témáiról részletesen itt olvashatsz.​

Kedves Ági! Szeretnék jelentkezni a következő programodra: Ébredés I. tanfolyam 7/7 Időpont: 2019. december 5. Helyszín: Veszprém Üdvözlettel:
Az alábbi üzenetet tetszés szerint módosíthatod, kiegészítheted:

Jelentkezés

    *A jelentkezéshez el kell fogadnod az adatkezelési hozzájárulást.

    Tovább az Eseménynaptárhoz »