Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Ébredés I. tanfolyam 7/6

2019. május 2. Kálazi Ági 7/6: A belső hang üzenete A csend átélése olyan szükségletünk, mint a fizikai élet számára a lélegzet. A mély csendbe beleolvadva, átitatódva megújulunk. A csend felszínre hozza az énünk eredeti békéjét, a velünk született isteni békét. Amikor ezt meghívjuk, a béke átjárja az egész lényünket, az összes egyensúlytalanságot harmonizálja és meggyógyítja. A csend teljessé tesz és feltölt, gyengéden és mégis erőteljesen aktívvá tesz. A csend megteremtéséhez befelé fordulunk. Kapcsolatot teremtünk az örökkévaló énünkkel. ​A kéthetenkénti találkozók csütörtökönként 17.00-19.30 óráig tartanak. Az Ébredés tanfolyam témáiról részletesen itt olvashatsz.​ https://www.kalaziagi.hu/program/2019-maj-2-ebredes-i-tanfolyam-7-6-veszpremben/

7/6: A belső hang üzenete

A csend átélése olyan szükségletünk, mint a fizikai élet számára a lélegzet. A mély csendbe beleolvadva, átitatódva megújulunk. A csend felszínre hozza az énünk eredeti békéjét, a velünk született isteni békét. Amikor ezt meghívjuk, a béke átjárja az egész lényünket, az összes egyensúlytalanságot harmonizálja és meggyógyítja. A csend teljessé tesz és feltölt, gyengéden és mégis erőteljesen aktívvá tesz. A csend megteremtéséhez befelé fordulunk. Kapcsolatot teremtünk az örökkévaló énünkkel.

​A kéthetenkénti találkozók csütörtökönként 17.00-19.30 óráig tartanak.

Az Ébredés tanfolyam témáiról részletesen itt olvashatsz.​

Kedves Ági! Szeretnék jelentkezni a következő programodra: Ébredés I. tanfolyam 7/6 Időpont: 2019. május 2. Helyszín: Veszprém Üdvözlettel:
Az alábbi üzenetet tetszés szerint módosíthatod, kiegészítheted:

Jelentkezés

    *A jelentkezéshez el kell fogadnod az adatkezelési hozzájárulást.

    Tovább az Eseménynaptárhoz »