Események betöltése
 • Ez az esemény elmúlt.

Ébredés II. tanfolyam 5/4

2019. október 17. Kálazi Ági 5/4: Emberi kapcsolataink. Női-férfi energiák egyensúlya Meditáció: A \"szent tánc\" 3 lépése Ahhoz, hogy egy másik ember lényegét megismerd, semmit sem kell tudnod róla, tehát nem kell ismerned a múltját, a történelmét, a történetét. A kapcsolódottság a Szívben történik meg. Gyakran tapasztalsz-e ismétlődő drámát a hozzád közelállókkal való kapcsolatodban? Kiváltanak-e a viszonylag jelentéktelen nézeteltérések is haragos vitákat és fájdalmas, érzelmi sérüléseket? Hogyan szabadíthatod meg magadat ettől a mélyen benned rejlő, tudattalan fájdalommal való azonosulástól, ami oly sok nyomorúságot okoz az életedben? ​A találkozó témái: Női és Férfi energiák A kapcsolat, mint spirituális gyakorlat Szívből-lélekből születő kapcsolatok szent tánca, 3 lépése Összehangolódás a hála érzésén keresztül. ​A kéthetenkénti találkozók csütörtökönként 17.00-19.30 óráig tartanak. Az Ébredés tanfolyam témáiról részletesen itt olvashatsz.​ https://www.kalaziagi.hu/program/2019-okt-17-ebredes-ii-tanfolyam-5-4/

5/4: Emberi kapcsolataink. Női-férfi energiák egyensúlya

Meditáció: A “szent tánc” 3 lépése

Ahhoz, hogy egy másik ember lényegét megismerd, semmit sem kell tudnod róla, tehát nem kell ismerned a múltját, a történelmét, a történetét. A kapcsolódottság a Szívben történik meg.

 • Gyakran tapasztalsz-e ismétlődő drámát a hozzád közelállókkal való kapcsolatodban? Kiváltanak-e a viszonylag jelentéktelen nézeteltérések is haragos vitákat és fájdalmas, érzelmi sérüléseket?
 • Hogyan szabadíthatod meg magadat ettől a mélyen benned rejlő, tudattalan fájdalommal való
  azonosulástól, ami oly sok nyomorúságot okoz az életedben?

​A találkozó témái:

 • Női és Férfi energiák
 • A kapcsolat, mint spirituális gyakorlat
 • Szívből-lélekből születő kapcsolatok szent tánca, 3 lépése
 • Összehangolódás a hála érzésén keresztül.

​A kéthetenkénti találkozók csütörtökönként 17.00-19.30 óráig tartanak.

Az Ébredés tanfolyam témáiról részletesen itt olvashatsz.​

Kedves Ági! Szeretnék jelentkezni a következő programodra: Ébredés II. tanfolyam 5/4 Időpont: 2019. október 17. Helyszín: Veszprém Üdvözlettel:
Az alábbi üzenetet tetszés szerint módosíthatod, kiegészítheted:

Jelentkezés

  *A jelentkezéshez el kell fogadnod az adatkezelési hozzájárulást.

  Tovább az Eseménynaptárhoz »