Események betöltése
 • Ez az esemény elmúlt.

Őszi elvonulás

2019. október 20. Kálazi Ági BELSŐ ERŐ - STABILITÁS - ELENGEDÉS Az egyik legfontosabb lépés az életben az, hogy képesek legyünk rátalálni a BELSŐ STABILITÁS érzésére, mert ez az alap, amely lehetővé teszi számunkra, hogy tisztán és objektíven vizsgálhassuk meg tapasztalatunk természetét. Ha nem találjuk meg ezt a belső stabilitást az életünkben, akkor mindig ide-oda taszigál bennünket a következő tapasztalat, a következő esemény, a következő személy, vagy a következő nehéz, kihívást jelentő helyzet. Őszi elvonulásunkon három napon át lehetőségünk van csakis önmagunkra és egymásra figyelni, megpihenni a csendben és így meghallani bensőnk hangját, rátalálni a belső erőnkre. Figyelmünk mindinkább befelé fordul, önmagunkra, kapcsolatainkra, lelkünk rezdüléseire. Minden elvonulás lehetőség arra, hogy beengedjük az újat, hogy megtörténjen a változás, amire vágyunk. PROGRAMVEZETŐ: Kálazi Ági trad. reiki mester, tanár MEGHÍVOTT VENDÉG: Kőrösi Gábor zenész, hangterapeuta HELYSZÍN: Balatonfüred * Balaton Panzió FüredElhelyezés 2 fős fürdőszobás szobákban RÉSZVÉTELI DÍJ: 41 000 Ft (szállás, étkezés, program, tanítás) PROGRAMOK: csoportos Együtt-Lét és csendes Egyedül-Lét tanítások és meditációk az önelfogadásról és önszeretetről a 4 ragyogó lakhely az elengedés lépései, gyakorlata gyógyító zenék, mantrák, közös éneklés természetközeli lét, napkelte, naplemente a Balatonnál ÉTKEZÉS: Az elvonulás alatt finom és egészséges ételekkel tápláljuk a testet.Napi 3x húsnélküli étkezés lesz. A gyakorlatokon keresztül új szemmel látsz rá majd önmagadra, az életedre. Visszatalálhatsz a feltétel nélküli bizalom útjára, amely könnyed, erőfeszítés nélküli és örömteli. Mindez csendes környezetben a Balaton közelében, korlátozott résztvevői létszámmal, nyitott és barátságos emberek társaságában. JELENTKEZÉS: 20 000 Ft ​előleg befizetésével: Élet Erő Egyesület - B3 Takarék Szövetkezet 72900068-10500707 Közleményrovatba: költségtérítés   Várlak örömmel, szeretettel! Kálazi Ági Kövesd Facebook-on is az Őszi elvonulás előzetes információit: Őszi elvonulás Facebook esemény. Az elvonulásokról bővebb információt az alábbi oldalon találhatsz. https://www.kalaziagi.hu/program/2019-okt-18-20-oszi-elvonulas/

BELSŐ ERŐ – STABILITÁS – ELENGEDÉS


Az egyik legfontosabb lépés az életben az, hogy képesek legyünk rátalálni a BELSŐ STABILITÁS érzésére, mert ez az alap, amely lehetővé teszi számunkra, hogy tisztán és objektíven vizsgálhassuk meg tapasztalatunk természetét. Ha nem találjuk meg ezt a belső stabilitást az életünkben, akkor mindig ide-oda taszigál bennünket a következő tapasztalat, a következő esemény, a következő személy, vagy a következő nehéz, kihívást jelentő helyzet.

Őszi elvonulásunkon három napon át lehetőségünk van csakis önmagunkra és egymásra figyelni, megpihenni a csendben és így meghallani bensőnk hangját, rátalálni a belső erőnkre.

Figyelmünk mindinkább befelé fordul, önmagunkra, kapcsolatainkra, lelkünk rezdüléseire. Minden elvonulás lehetőség arra, hogy beengedjük az újat, hogy megtörténjen a változás, amire vágyunk.

PROGRAMVEZETŐ: Kálazi Ági trad. reiki mester, tanár

MEGHÍVOTT VENDÉG: Kőrösi Gábor zenész, hangterapeuta

HELYSZÍN: Balatonfüred * Balaton Panzió Füred
Elhelyezés 2 fős fürdőszobás szobákban

RÉSZVÉTELI DÍJ: 41 000 Ft (szállás, étkezés, program, tanítás)

PROGRAMOK:

 • csoportos Együtt-Lét és csendes Egyedül-Lét
 • tanítások és meditációk az önelfogadásról és önszeretetről
 • a 4 ragyogó lakhely
 • az elengedés lépései, gyakorlata
 • gyógyító zenék, mantrák, közös éneklés
 • természetközeli lét, napkelte, naplemente a Balatonnál

ÉTKEZÉS: Az elvonulás alatt finom és egészséges ételekkel tápláljuk a testet.
Napi 3x húsnélküli étkezés lesz.

A gyakorlatokon keresztül új szemmel látsz rá majd önmagadra, az életedre.
Visszatalálhatsz a feltétel nélküli bizalom útjára, amely könnyed, erőfeszítés nélküli és örömteli.

Mindez csendes környezetben a Balaton közelében, korlátozott résztvevői létszámmal, nyitott és barátságos emberek társaságában.

JELENTKEZÉS:

20 000 Ft ​előleg befizetésével:
Élet Erő Egyesület – B3 Takarék Szövetkezet
72900068-10500707
Közleményrovatba: költségtérítés

 

Várlak örömmel, szeretettel! Kálazi Ági

Kövesd Facebook-on is az Őszi elvonulás előzetes információit: Őszi elvonulás Facebook esemény.

Az elvonulásokról bővebb információt az alábbi oldalon találhatsz.

Kedves Ági! Szeretnék jelentkezni a következő programodra: Őszi elvonulás Időpont: 2019. október 18. - 2019. október 20. Helyszín: Balatonfüred Üdvözlettel:
Az alábbi üzenetet tetszés szerint módosíthatod, kiegészítheted:

Jelentkezés

  *A jelentkezéshez el kell fogadnod az adatkezelési hozzájárulást.

  Tovább az Eseménynaptárhoz »