Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Reiki klub

2019. szeptember 20. Kálazi Ági A reiki tanfolyam elvégzése után javasolt a reikizés közösségben való gyakorlása is. A reiki klubon a kezdő reikisek útmutatást, segítséget, ötleteket kaphatnak az önkezelésükhöz, részt vehetnek a csoportos kezelésben. A tanfolyam után felmerülő kérdéseikre pedig a tanítótól és a többi reikis gyakorlótól kaphatnak válaszokat. A közös reiki kezelés után reiki körrel zárjuk az együttlétünket. ​A reiki klub​ ​17​:00-1​9​:​3​0 óráig tart. Helyszín: Budapest, Rákóczi út 29. Hozzájárulás a terembérléshez: 2000 Ft A reikiről, működéséről, hatásáról, a tanfolyamról bővebben itt olvashatsz! https://www.kalaziagi.hu/program/2019-szept-29-reiki-klub/

A reiki tanfolyam elvégzése után javasolt a reikizés közösségben való gyakorlása is. A reiki klubon a kezdő reikisek útmutatást, segítséget, ötleteket kaphatnak az önkezelésükhöz, részt vehetnek a csoportos kezelésben. A tanfolyam után felmerülő kérdéseikre pedig a tanítótól és a többi reikis gyakorlótól kaphatnak válaszokat.

A közös reiki kezelés után reiki körrel zárjuk az együttlétünket.

​A reiki klub​ ​17​:00-1​9​:​3​0 óráig tart.
Helyszín: Budapest, Rákóczi út 29.

Hozzájárulás a terembérléshez: 2000 Ft

A reikiről, működéséről, hatásáról, a tanfolyamról bővebben itt olvashatsz!

Kedves Ági! Szeretnék jelentkezni a következő programodra: Reiki klub Időpont: 2019. szeptember 20. Helyszín: Budapest Üdvözlettel:
Az alábbi üzenetet tetszés szerint módosíthatod, kiegészítheted:

Jelentkezés

    *A jelentkezéshez el kell fogadnod az adatkezelési hozzájárulást.

    Tovább az Eseménynaptárhoz »