Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Ébredés II. tanfolyam 5/5

2020. április 15. Kálazi Ági 5/4: Az önmegvalósítás művészete Meditáció: \"Szabad vagyok!\" Ha rávesszük magunkat arra, hogy szembenézzünk az elkülönülés és hiány fájdalmával, akkor a régi hiedelmek elkezdenek összeomlani. Egy technika segítségével közvetlenül a hiány-történetünk középpontjában lévő érzelmi sebre fókuszálunk. A sebbel való szembenézés pedig kiszabadít annak markából. „Rájöttem, hogy amikor elhiszem a gondolataimat, szenvedek, amikor viszont nem hiszem el őket, nem szenvedek, és ez igaz minden egyes emberi lényre. A szabadság ennyire egyszerű. Úgy találtam, hogy a szenvedés választható, opcionális. Olyan örömre leltem magamban, ami sosem tűnik el, egyetlen pillanatra sem. És ez az öröm mindenkiben ott van ugyanúgy.” TE KI LENNÉL A TÖRTÉNETEID NÉLKÜL? ​A kéthetenkénti találkozók csütörtökönként 17.00-19.30 óráig tartanak. Az Ébredés tanfolyam témáiról részletesen itt olvashatsz.​ https://www.kalaziagi.hu/program/2020-apr-15-ebredes-ii-tanfolyam-5-5/

5/4: Az önmegvalósítás művészete

Meditáció: “Szabad vagyok!”

Ha rávesszük magunkat arra, hogy szembenézzünk az elkülönülés és hiány fájdalmával, akkor a régi hiedelmek elkezdenek összeomlani. Egy technika segítségével közvetlenül a hiány-történetünk középpontjában lévő érzelmi sebre fókuszálunk. A sebbel való szembenézés pedig kiszabadít annak markából.

„Rájöttem, hogy amikor elhiszem a gondolataimat, szenvedek, amikor viszont nem hiszem el őket, nem szenvedek, és ez igaz minden egyes emberi lényre. A szabadság ennyire egyszerű. Úgy találtam, hogy a szenvedés választható, opcionális. Olyan örömre leltem magamban, ami sosem tűnik el, egyetlen pillanatra sem. És ez az öröm mindenkiben ott van ugyanúgy.”

TE KI LENNÉL A TÖRTÉNETEID NÉLKÜL?

​A kéthetenkénti találkozók csütörtökönként 17.00-19.30 óráig tartanak.

Az Ébredés tanfolyam témáiról részletesen itt olvashatsz.​

Kedves Ági! Szeretnék jelentkezni a következő programodra: Ébredés II. tanfolyam 5/5 Időpont: 2020. április 15. Helyszín: Üdvözlettel:
Az alábbi üzenetet tetszés szerint módosíthatod, kiegészítheted:

Jelentkezés

    *A jelentkezéshez el kell fogadnod az adatkezelési hozzájárulást.

    Tovább az Eseménynaptárhoz »