Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Ébredés I. tanfolyam 7/3

2020. április 2. Kálazi Ági 7/3: Elfogadás és megadás Aki eleget élt, tudja, hogy a dolgok sokszor bizony \"rosszul mennek\". Pontosan az ilyen időkben van szükség az elfogadás begyakorlottságára. Az elfogadás egyszerű, mégis alapvető bölcsesség. Sokkal hatékonyabb, mint ellenszegülni az élet áramlásának. Hogyan lehet abbahagyni az ellenállást? Mit jelent pontosan a megadás, a megengedés, az elfogadás? Hogyan jelenik meg ez a hozzáállás a mindennapokban? ​A kéthetenkénti találkozók csütörtökönként 17.00-19.30 óráig tartanak. Az Ébredés tanfolyam témáiról részletesen itt olvashatsz.​ https://www.kalaziagi.hu/program/2020-apr-2-ebredes-i-tanfolyam-7-3-veszpremben/

7/3: Elfogadás és megadás

Aki eleget élt, tudja, hogy a dolgok sokszor bizony “rosszul mennek”. Pontosan az ilyen időkben van szükség az elfogadás begyakorlottságára. Az elfogadás egyszerű, mégis alapvető bölcsesség. Sokkal hatékonyabb, mint ellenszegülni az élet áramlásának.

Hogyan lehet abbahagyni az ellenállást? Mit jelent pontosan a megadás, a megengedés, az elfogadás? Hogyan jelenik meg ez a hozzáállás a mindennapokban?

​A kéthetenkénti találkozók csütörtökönként 17.00-19.30 óráig tartanak.

Az Ébredés tanfolyam témáiról részletesen itt olvashatsz.​

Kedves Ági! Szeretnék jelentkezni a következő programodra: Ébredés I. tanfolyam 7/3 Időpont: 2020. április 2. Helyszín: Üdvözlettel:
Az alábbi üzenetet tetszés szerint módosíthatod, kiegészítheted:

Jelentkezés

    *A jelentkezéshez el kell fogadnod az adatkezelési hozzájárulást.

    Tovább az Eseménynaptárhoz »