Események betöltése

Élő online tanítás haladóknak

augusztus 11. Kálazi Ági A csoport tagjai Ébredést tanfolyamot végzettek, elvonulásokon résztvevő tanítványaim. Az önismereti munkát folytatjuk tovább ebben a zárt csoportban emlékeztető tanítások és alapgyakorlatok többszöri ismétlésével, elmélyítésével. E gyakorlatok helyreállítják a testi-lelki egyensúlyunkat, elménk csapongását csendesítik. Újra kapcsolódunk önmagunkban a csend és a jelenlét meghitt erejével. https://www.kalaziagi.hu/program/2020-aug-11-elo-online-tanitas-haladoknak/

A csoport tagjai Ébredést tanfolyamot végzettek, elvonulásokon résztvevő tanítványaim. Az önismereti munkát folytatjuk tovább ebben a zárt csoportban emlékeztető tanítások és alapgyakorlatok többszöri ismétlésével, elmélyítésével. E gyakorlatok helyreállítják a testi-lelki egyensúlyunkat, elménk csapongását csendesítik. Újra kapcsolódunk önmagunkban a csend és a jelenlét meghitt erejével.

Kedves Ági! Szeretnék jelentkezni a következő programodra: Élő online tanítás haladóknak Időpont: augusztus 11. Helyszín: Üdvözlettel:
Az alábbi üzenetet tetszés szerint módosíthatod, kiegészítheted:

Jelentkezés

*A jelentkezéshez el kell fogadnod az adatkezelési hozzájárulást.

Tovább az Eseménynaptárhoz »