Események betöltése

ÚJrarendeződés újholdkor – Meditációs est (ÉLŐBEN és ONLINE)

augusztus 19. @ 19:00 Kálazi Ági * Most van itt az ideje * ÚJrarendeződés ÚJholdkor - meditációs csoportfoglalkozás \"Hagyd, hogy jöjjön, ami jön, menjen, ami megy és figyeld meg azt, ami marad!\" Ramana Maharsi Időpont: 2020. aug. 19. 17.00-19.00 Helyszín: Veszprém Nagy szeretettel várlak Benneteket ezen az újholdas délutánon egy meditációs találkozóra! Talán most még jobban vágyunk arra, hogy másképpen vigyük tovább az életünket, mint eddig, hogy változzunk, hogy kihozzuk magunkból a bennünk rejlő erőforrásokat, ami szükséges a továbblépésünkhöz. A találkozóink a tudatosságunk, éberségünk megszilárdítására, vagy a már járt Út mélyítésére is mindig lehetőséget adnak. Program: közös gyertyagyújtás, újrarendeződés csoportenergiával energetikai tisztítások éberség gyakorlatok erőgyűjtés, erőforrásaink Hozzájárulás: 3000 Ft Jelentkezés kizárólag a honlapon vagy email-en keresztül! https://www.kalaziagi.hu/program/2020-aug-19-ujrarendezodes-ujholdkor-meditacios-csoportfoglalkozas-veszpremben/

* Most van itt az ideje *

ÚJrarendeződés ÚJholdkor – meditációs csoportfoglalkozás

“Hagyd, hogy jöjjön, ami jön, menjen, ami megy és figyeld meg azt, ami marad!”
Ramana Maharsi

Időpont: 2020. aug. 19. 17.00-19.00
Helyszín: Veszprém

Nagy szeretettel várlak Benneteket ezen az újholdas délutánon egy meditációs találkozóra!

Talán most még jobban vágyunk arra, hogy másképpen vigyük tovább az életünket, mint eddig, hogy változzunk, hogy kihozzuk magunkból a bennünk rejlő erőforrásokat, ami szükséges a továbblépésünkhöz.

A találkozóink a tudatosságunk, éberségünk megszilárdítására, vagy a már járt Út mélyítésére is mindig lehetőséget adnak.

Program:

  • közös gyertyagyújtás, újrarendeződés csoportenergiával
  • energetikai tisztítások
  • éberség gyakorlatok
  • erőgyűjtés, erőforrásaink

Hozzájárulás: 3000 Ft

Jelentkezés kizárólag a honlapon vagy email-en keresztül!

Kedves Ági! Szeretnék jelentkezni a következő programodra: ÚJrarendeződés újholdkor – Meditációs est (ÉLŐBEN és ONLINE) Időpont: augusztus 19. @ 17:00 - 19:00 Helyszín: Veszprém Üdvözlettel:
Az alábbi üzenetet tetszés szerint módosíthatod, kiegészítheted:

Jelentkezés

*A jelentkezéshez el kell fogadnod az adatkezelési hozzájárulást.

Tovább az Eseménynaptárhoz »