Események betöltése
 • Ez az esemény elmúlt.

ONLINE Ébredés I. tanfolyam 7/1

2020. augusztus 27. Kálazi Ági ÉBREDÉS – Utazás önmagadba 7 részes online csoportfoglalkozás indul augusztus 26-án. A kurzuson átadott tanítások segítségével átalakulhat az életed, hiszen egy új látásmód nyílik meg előtted. Mi valóban a jelenben, a MOST-ban élés? Mitől éled fel és hogyan működik a fájdalomtest? Mi az éberség és a valódi figyelem? Hogyan ne hozzak létre szenvedést magam és mások számára? Milyen jó kérdésekkel, technikákkal tudom segíteni a régi sérelmek oldását? Miért a legfontosabb belső lépés a változás beindulásához az elfogadás, a megadás, a megengedés? Milyen eszközök, gyakorlatok tudnak a belső békémhez eljuttatni és azt tartóssá tenni? A gyakorlatok, meditációk által felfedezzük a belső világunkat, az értékeinket. Kreativitásunk feléled, a belső béke és öröm újra megjelenik bennünk és tartó ereje lesz a változásnak. Az életet megtanuljuk másképpen érzékelni, így lehetőségünk lesz arra, hogy a szenvedés tanítása feltárulhasson előttünk. A felismerés pillanatai elsöprő erejűek lehetnek. Ez a kurzus zárt csoporttal működik, ahol lehetőség van hozzászólni, kérdezni, élményt, felismerést megosztani. A kapcsolattartás és az nformációmegosztás (szöveges, videó és hang tananyagok) itt emailen és zárt facebook csoporton keresztül történik (videókonferencia Jitsi Meet segítségével). A kéthetenkénti online videókonferencia beszélgetések biztosítják az inspirációt, a gyakorlásokat, a tanítások megértését, elmélyítését. A kialakuló nyitott, szeretetteli légkör pedig segíti a múlt fájdalmának feldolgozását, elengedését, az új mintázatok beépülését. ​A kéthetenkénti online videókonferencia beszélgetések szerdánként 17:00-19:00 óráig tartanak. Témáink: Erőlködés és ragaszkodás nélkül létezni Az érzelmek kezelése. Fájdalomtest Elfogadás és megadás A gyógyító szív. A feltétel nélküli szeretet tüze A nyugalom állapotának elérése A belső hang üzenete A JELEN tudatossága. Belépés a MOST-ba Hozzájárulás: 39 000 Ft (átutalással). Jelentkezés után küldöm a további információkat. Kövesd a program részleteit, csatlakozz az eseményhez a Facebook-on: Online: Ébredés - Utazás önmagadba 7/1 rész címe: Erőlködés és ragaszkodás nélkül létezni Változtass a helyzeteden itt és most! Amíg nem vagy tisztában saját viselkedési és gondolkodási mintáiddal, nem tudod őket megváltoztatni sem. Mikor a tudatosodást elfogadás követi, lehetőséged nyílik tartós változás létrehozására. Az erőlködés nélküli létezés az a jelenlét, amelyet betölt a kegyelem. Teljes, szabad és tökéletesen könnyed - s nem követel semmit. Megélni azt, ami van, annyit jelent, mint félelmek és következtetések levonása helyett ítélkezés, ellenállás nélkül vagyunk jelen, s így hagyjuk létrehozni a változás transzformáló erejét. Az Ébredés tanfolyam témáiról részletesen itt olvashatsz.​ Szeretettel és örömmel várlak: Kálazi Ági https://www.kalaziagi.hu/program/2020-aug-26-online-ebredes-i-tanfolyam-7-1-veszpremben/

ÉBREDÉS – Utazás önmagadba

7 részes online csoportfoglalkozás indul augusztus 26-án.

A kurzuson átadott tanítások segítségével átalakulhat az életed, hiszen egy új látásmód nyílik meg előtted.

 • Mi valóban a jelenben, a MOST-ban élés?
 • Mitől éled fel és hogyan működik a fájdalomtest?
 • Mi az éberség és a valódi figyelem?
 • Hogyan ne hozzak létre szenvedést magam és mások számára?
 • Milyen jó kérdésekkel, technikákkal tudom segíteni a régi sérelmek oldását?
 • Miért a legfontosabb belső lépés a változás beindulásához az elfogadás, a megadás, a megengedés?
 • Milyen eszközök, gyakorlatok tudnak a belső békémhez eljuttatni és azt tartóssá tenni?

A gyakorlatok, meditációk által felfedezzük a belső világunkat, az értékeinket. Kreativitásunk feléled, a belső béke és öröm újra megjelenik bennünk és tartó ereje lesz a változásnak. Az életet megtanuljuk másképpen érzékelni, így lehetőségünk lesz arra, hogy a szenvedés tanítása feltárulhasson előttünk. A felismerés pillanatai elsöprő erejűek lehetnek.

Ez a kurzus zárt csoporttal működik, ahol lehetőség van hozzászólni, kérdezni, élményt, felismerést megosztani. A kapcsolattartás és az nformációmegosztás (szöveges, videó és hang tananyagok) itt emailen és zárt facebook csoporton keresztül történik (videókonferencia Jitsi Meet segítségével).

A kéthetenkénti online videókonferencia beszélgetések biztosítják az inspirációt, a gyakorlásokat, a tanítások megértését, elmélyítését. A kialakuló nyitott, szeretetteli légkör pedig segíti a múlt fájdalmának feldolgozását, elengedését, az új mintázatok beépülését.

​A kéthetenkénti online videókonferencia beszélgetések szerdánként 17:00-19:00 óráig tartanak.

Témáink:

 1. Erőlködés és ragaszkodás nélkül létezni
 2. Az érzelmek kezelése. Fájdalomtest
 3. Elfogadás és megadás
 4. A gyógyító szív. A feltétel nélküli szeretet tüze
 5. A nyugalom állapotának elérése
 6. A belső hang üzenete
 7. A JELEN tudatossága. Belépés a MOST-ba

Hozzájárulás: 39 000 Ft (átutalással).

Jelentkezés után küldöm a további információkat.

Kövesd a program részleteit, csatlakozz az eseményhez a Facebook-on: Online: Ébredés – Utazás önmagadba

7/1 rész címe: Erőlködés és ragaszkodás nélkül létezni

Változtass a helyzeteden itt és most! Amíg nem vagy tisztában saját viselkedési és gondolkodási mintáiddal, nem tudod őket megváltoztatni sem.

Mikor a tudatosodást elfogadás követi, lehetőséged nyílik tartós változás létrehozására. Az erőlködés nélküli létezés az a jelenlét, amelyet betölt a kegyelem. Teljes, szabad és tökéletesen könnyed – s nem követel semmit. Megélni azt, ami van, annyit jelent, mint félelmek és következtetések levonása helyett ítélkezés, ellenállás nélkül vagyunk jelen, s így hagyjuk létrehozni a változás transzformáló erejét.

Az Ébredés tanfolyam témáiról részletesen itt olvashatsz.​

Szeretettel és örömmel várlak: Kálazi Ági

Kedves Ági! Szeretnék jelentkezni a következő programodra: ONLINE Ébredés I. tanfolyam 7/1 Időpont: 2020. augusztus 27. Helyszín: Üdvözlettel:
Az alábbi üzenetet tetszés szerint módosíthatod, kiegészítheted:

Jelentkezés

  *A jelentkezéshez el kell fogadnod az adatkezelési hozzájárulást.

  Tovább az Eseménynaptárhoz »