Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Reiki I. tanfolyam

2020. február 9. Kálazi Ági A reiki életet és fejlődést támogató energia, amely az emberre a test-lélek-szellem teljességében hat. Segíteni lehet vele saját magunknak és másoknak, minden élőlénynek, embernek, állatnak, sőt akár növénynek is. Mindenki által megtanulható e módszer, rendkívül egyszerű és hatékony energiaközvetítő eljárás. A reiki tanfolyamon elméleti és gyakorlati oktatás történik. Megismerhetjük e módszer alapjait, történetét, az életszabályokat. A behangolások után pedig a kezelési lehetőségek megtanulása történik. Ezen a hétvégén a tanfolyam a szombati napon 9:00-15:00 óráig, vasárnap 10:00-17:00 óráig tart. A reikiről, működéséről, hatásáról, a tanfolyamról bővebben itt olvashatsz! A program az Élet Erő Egyesület szervezésében kerül megrendezésre. https://www.kalaziagi.hu/program/2020-febr-8-9-reiki-i-tanfolyam-budapesten/

A reiki életet és fejlődést támogató energia, amely az emberre a test-lélek-szellem teljességében hat. Segíteni lehet vele saját magunknak és másoknak, minden élőlénynek, embernek, állatnak, sőt akár növénynek is. Mindenki által megtanulható e módszer, rendkívül egyszerű és hatékony energiaközvetítő eljárás.

A reiki tanfolyamon elméleti és gyakorlati oktatás történik. Megismerhetjük e módszer alapjait, történetét, az életszabályokat. A behangolások után pedig a kezelési lehetőségek megtanulása történik.

Ezen a hétvégén a tanfolyam a szombati napon 9:00-15:00 óráig, vasárnap 10:00-17:00 óráig tart.

A reikiről, működéséről, hatásáról, a tanfolyamról bővebben itt olvashatsz!

A program az Élet Erő Egyesület szervezésében kerül megrendezésre.

Kedves Ági! Szeretnék jelentkezni a következő programodra: Reiki I. tanfolyam Időpont: 2020. február 8. - 2020. február 9. Helyszín: Budapest Üdvözlettel:
Az alábbi üzenetet tetszés szerint módosíthatod, kiegészítheted:

Jelentkezés

    *A jelentkezéshez el kell fogadnod az adatkezelési hozzájárulást.

    Tovább az Eseménynaptárhoz »