Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Ébredés II. tanfolyam 5/3

2020. július 23. Kálazi Ági 5/3: Fel​éb​reszteni a szellemi óriást Intuíció és odaadás Intuíció a mindennapokban Meditáció: Intuíciót fejlesztő gyakorlatok Amikor a gondolatok helyett inkább az intuíciótól vezettetve élsz, az életed úgy táncol, mint írás a vízen, frissen és követhetetlenül. Mooji Az intuíció képessége minden emberben adott, ám sok esetben elnyomja az ész és az értelem túlértékelése. Megtanulunk racionálisan, fegyelmezetten élni és működni, erős kontrollt tartani, így az intuíciónk hangját vagy meg sem halljuk, vagy nem engedjük meg magunknak, hogy kövessük. Hogy lehet az életünkben nagyobb teret engedni a spontaneitásnak? Hogyan tudjuk gyakorolni a kontroll elengedését, hogyan tudjuk az intuíciónk vezette életet akadályozó berögződéseinket elengedni? Milyen gyakorlatai vannak az intuíciós erő fejlesztésének? ​A kéthetenkénti találkozók csütörtökönként 17.00-19.30 óráig tartanak. Az Ébredés tanfolyam témáiról részletesen itt olvashatsz.​ https://www.kalaziagi.hu/program/2020-jul-23-ebredes-ii-tanfolyam-5-3/

5/3: Fel​éb​reszteni a szellemi óriást

Intuíció és odaadás
Intuíció a mindennapokban
Meditáció: Intuíciót fejlesztő gyakorlatok

Amikor a gondolatok helyett inkább az intuíciótól vezettetve élsz,
az életed úgy táncol, mint írás a vízen,
frissen és követhetetlenül.
Mooji

Az intuíció képessége minden emberben adott, ám sok esetben elnyomja az ész és az értelem túlértékelése. Megtanulunk racionálisan, fegyelmezetten élni és működni, erős kontrollt tartani, így az intuíciónk hangját vagy meg sem halljuk, vagy nem engedjük meg magunknak, hogy kövessük.

  • Hogy lehet az életünkben nagyobb teret engedni a spontaneitásnak?
  • Hogyan tudjuk gyakorolni a kontroll elengedését, hogyan tudjuk az intuíciónk vezette
    életet akadályozó berögződéseinket elengedni?
  • Milyen gyakorlatai vannak az intuíciós erő fejlesztésének?

​A kéthetenkénti találkozók csütörtökönként 17.00-19.30 óráig tartanak.

Az Ébredés tanfolyam témáiról részletesen itt olvashatsz.​

Kedves Ági! Szeretnék jelentkezni a következő programodra: Ébredés II. tanfolyam 5/3 Időpont: 2020. július 23. Helyszín: Veszprém Üdvözlettel:
Az alábbi üzenetet tetszés szerint módosíthatod, kiegészítheted:

Jelentkezés

    *A jelentkezéshez el kell fogadnod az adatkezelési hozzájárulást.

    Tovább az Eseménynaptárhoz »