Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Ébredés II. tanfolyam 5/2

2020. július 9. @ 19:30 Kálazi Ági 5/2: Meggyógyítani a félelmet Meditáció: Igazság - Szeretet - Tett Mi áll a félelmek hátterében? Miért félünk? A félelem teljesen átitatja az emberi létet. Félünk gyermekkorunkban, felnőttkorunkban. Megpróbáljuk ezt valahogy orvosolni, vagy elkerülni. Mi a teljes gyógyulás útja? Hogy tudok szembenézni a megtanult érzelmi fájdalmakkal, a félelemmel? Hogyan lépjek bele a félelmetesnek gondolt helyzetekbe? \"Ahelyett, hogy megélnénk az életet, meghunyászkodunk az elménk, vagy bármi más fenyegetései alatt. Aki nyitott a mindenségre, az nem fél.(...) Nem győzöm eléggé hangsúlyozni, ösztönözni: engedd át magadon, és ne ragaszkodj az érzéseidhez! Engedd át magadon!\"Mooji ​A kéthetenkénti találkozók csütörtökönként 17.00-19.30 óráig tartanak. Az Ébredés tanfolyam témáiról részletesen itt olvashatsz.​ https://www.kalaziagi.hu/program/2020-jul-9-ebredes-ii-tanfolyam-5-2/

5/2: Meggyógyítani a félelmet

Meditáció: Igazság – Szeretet – Tett

  • Mi áll a félelmek hátterében? Miért félünk?
  • A félelem teljesen átitatja az emberi létet. Félünk gyermekkorunkban, felnőttkorunkban. Megpróbáljuk ezt valahogy orvosolni, vagy elkerülni.
  • Mi a teljes gyógyulás útja? Hogy tudok szembenézni a megtanult érzelmi fájdalmakkal, a félelemmel?
  • Hogyan lépjek bele a félelmetesnek gondolt helyzetekbe?

“Ahelyett, hogy megélnénk az életet, meghunyászkodunk az elménk, vagy bármi más fenyegetései alatt. Aki nyitott a mindenségre, az nem fél.(…) Nem győzöm eléggé hangsúlyozni, ösztönözni: engedd át magadon, és ne ragaszkodj az érzéseidhez! Engedd át magadon!”
Mooji

​A kéthetenkénti találkozók csütörtökönként 17.00-19.30 óráig tartanak.

Az Ébredés tanfolyam témáiról részletesen itt olvashatsz.​

Kedves Ági! Szeretnék jelentkezni a következő programodra: Ébredés II. tanfolyam 5/2 Időpont: 2020. július 9. @ 17:00 - 19:30 Helyszín: Veszprém Üdvözlettel:
Az alábbi üzenetet tetszés szerint módosíthatod, kiegészítheted:

Jelentkezés

    *A jelentkezéshez el kell fogadnod az adatkezelési hozzájárulást.

    Tovább az Eseménynaptárhoz »