Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

ÚJrarendeződés ÚJholdkor – meditációs csoportfoglalkozás

2020. június 22. @ 19:00 Kálazi Ági * Most van itt az ideje * ÚJrarendeződés ÚJholdkor - meditációs csoportfoglalkozás \"Hagyd, hogy jöjjön, ami jön, menjen, ami megy és figyeld meg azt, ami marad!\" Ramana Maharsi Időpont: 2020. június 22. 17.00-19.00 Helyszín: Veszprém Nagy szeretettel várlak Benneteket ezen az újholdas délutánon egy meditációs találkozóra! Talán most még jobban vágyunk arra, hogy másképpen vigyük tovább az életünket, mint eddig, hogy változzunk, hogy kihozzuk magunkból a bennünk rejlő erőforrásokat, ami szükséges a továbblépésünkhöz. A találkozóink a tudatosságunk, éberségünk megszilárdítására, vagy a már járt Út mélyítésére is mindig lehetőséget adnak. Program: közös gyertyagyújtás, újrarendeződés csoportenergiával energetikai tisztítások éberség gyakorlatok erőgyűjtés, erőforrásaink Hozzájárulás: adományjellegű Jelentkezés kizárólag a honlapon vagy email-en keresztül! https://www.kalaziagi.hu/program/2020-jun-22-ujrarendezodes-ujholdkor-meditacios-csoportfoglalkozas-veszpremben/

* Most van itt az ideje *

ÚJrarendeződés ÚJholdkor – meditációs csoportfoglalkozás

“Hagyd, hogy jöjjön, ami jön, menjen, ami megy és figyeld meg azt, ami marad!”
Ramana Maharsi

Időpont: 2020. június 22. 17.00-19.00
Helyszín: Veszprém

Nagy szeretettel várlak Benneteket ezen az újholdas délutánon egy meditációs találkozóra!

Talán most még jobban vágyunk arra, hogy másképpen vigyük tovább az életünket, mint eddig, hogy változzunk, hogy kihozzuk magunkból a bennünk rejlő erőforrásokat, ami szükséges a továbblépésünkhöz.

A találkozóink a tudatosságunk, éberségünk megszilárdítására, vagy a már járt Út mélyítésére is mindig lehetőséget adnak.

Program:

  • közös gyertyagyújtás, újrarendeződés csoportenergiával
  • energetikai tisztítások
  • éberség gyakorlatok
  • erőgyűjtés, erőforrásaink

Hozzájárulás: adományjellegű

Jelentkezés kizárólag a honlapon vagy email-en keresztül!

Kedves Ági! Szeretnék jelentkezni a következő programodra: ÚJrarendeződés ÚJholdkor – meditációs csoportfoglalkozás Időpont: 2020. június 22. @ 17:00 - 19:00 Helyszín: Veszprém Üdvözlettel:
Az alábbi üzenetet tetszés szerint módosíthatod, kiegészítheted:

Jelentkezés

    *A jelentkezéshez el kell fogadnod az adatkezelési hozzájárulást.

    Tovább az Eseménynaptárhoz »