Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Ébredés II. tanfolyam 5/1

2020. június 25. @ 19:30 Kálazi Ági 5/1: A tudatosság és az éberség útján Meditáció: Tudattisztító és egyszerű tudatos jelenlét gyakorlatok Hogyan csendesíthető le az elme és nyitható meg a SZÍV? Hajlandóak vagyunk a lassításra és a megállásra, hogy megtaláljuk a kiutat a gondolatok, hiedelmek, kivetítések hálójából? Maradj a Pillanatban! A jelenben maradás gyakorlása meggyógyít. A jövő megszállottjaként a félelem és aggodalom állandósul, a tönkrement múltbéli jelenetek újrajátszása a dühöt és szomorúságot táplálja. Maradj itt, e pillanatban! Itt lakik a szíved. ​A kéthetenkénti találkozók csütörtökönként 17.00-19.30 óráig tartanak. Az Ébredés tanfolyam témáiról részletesen itt olvashatsz.​ https://www.kalaziagi.hu/program/2020-jun-25-ebredes-ii-tanfolyam-5-1/

5/1: A tudatosság és az éberség útján

Meditáció: Tudattisztító és egyszerű tudatos jelenlét gyakorlatok

  • Hogyan csendesíthető le az elme és nyitható meg a SZÍV?
  • Hajlandóak vagyunk a lassításra és a megállásra, hogy megtaláljuk a kiutat a gondolatok, hiedelmek, kivetítések hálójából?

Maradj a Pillanatban!
A jelenben maradás gyakorlása meggyógyít.
A jövő megszállottjaként a félelem és aggodalom állandósul, a tönkrement múltbéli jelenetek újrajátszása a dühöt és szomorúságot táplálja.
Maradj itt, e pillanatban! Itt lakik a szíved.

​A kéthetenkénti találkozók csütörtökönként 17.00-19.30 óráig tartanak.

Az Ébredés tanfolyam témáiról részletesen itt olvashatsz.​

Kedves Ági! Szeretnék jelentkezni a következő programodra: Ébredés II. tanfolyam 5/1 Időpont: 2020. június 25. @ 17:00 - 19:30 Helyszín: Veszprém Üdvözlettel:
Az alábbi üzenetet tetszés szerint módosíthatod, kiegészítheted:

Jelentkezés

    *A jelentkezéshez el kell fogadnod az adatkezelési hozzájárulást.

    Tovább az Eseménynaptárhoz »