Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

ONLINE Meditációs Est teliholdkor

2020. május 7. @ 19:30 Kálazi Ági ÉLŐ KÖZVETÍTÉS 18:00-tól ITT MEGPIHENÉS online meditációs est teliholdkor Időpont: 2020. május 7. 18.00-19.30 Helyszín: online Szeretettel várlak telihold estéjén egy online meditációra! Meditálj velem az otthonod kényelméből! 2 vezetett meditációval szeretnék hozzájárulni ahhoz, hogy csökkentsd a stresszt, megteremtsd és őrizd a nyugalmadat, pihentesd az idegrendszered és tartsd a pozitív hozzáállásodat. A meditációk rögzítve lesznek, így bármikor visszahallgathatod. A meditációkat vezeti: Kálazi Ági Hozzájárulás: 2 500 Ft / alkalom (utalással fizetendő) 18:00-kor induló élő videót a www.kalaziagi.hu/elo oldalon tudod majd követni. Az oldal jelenleg is elérhető, azonban az itt található élő videó eléréséhez szükséges jelszót a hozzájárulásod megérkezése után küldöm a részedre. Ha valamely oknál fogva nem tudod követni az élő közvetítést, vagy lecsúsztál róla, esetleg nem tudsz a végéig maradni, abban az esetben biztosítom számodra a videóanyagot, melyet az adás végén megküldök Neked. Jelentkezés kizárólag a honlapon vagy email-en keresztül! Kövesd a programot a Facebook Esemény oldalán is! Bízom benne, hogy mindenki számára élvezetes és hasznos lesz ez a meditációs est. Várlak szeretettel, örömmel! Kálazi Ági Visszajelzések online meditációkról: Imádom ezeket a csodás estéket. Köszönjük Ágikám! B. Adrienn Nagyon köszönjük a szép estét ma is. Jó érzés ma is így csendben maradni, lenni szeretetben. E.K. Mi nagyon jól lelazultunk. S maradt a csend és nyugalom. B.A. De jó volt ez a mai is Nekem hihetetlen megnyugvást hozol mindig. Jó így esténként elcsendesedni. Bent a munkában őrület és káosz van... A tegnapi után sokkal nyugodtabban aludtam. Szerintem ma is így lesz. Hálás vagyok neked. Köszönöm! Kedves Ági, A meditációt este mégegyszer és most reggel is hallgattam. Minden mondat sokat adott, jó lenne, ha mindenki hallhatná. H. Judit Hálásan köszönöm! Én többször hallgattalak, szuper volt, olyan volt, mintha ott lettem volna a nappalidban. H.J. https://www.kalaziagi.hu/program/2020-majus-7-online-meditacios-est-teliholdkor/

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS 18:00-tól ITT

MEGPIHENÉS

online meditációs est teliholdkor
Időpont: 2020. május 7. 18.00-19.30
Helyszín: online

Szeretettel várlak telihold estéjén egy online meditációra!
Meditálj velem az otthonod kényelméből!

2 vezetett meditációval szeretnék hozzájárulni ahhoz, hogy csökkentsd a stresszt, megteremtsd és őrizd a nyugalmadat, pihentesd az idegrendszered és tartsd a pozitív hozzáállásodat.

A meditációk rögzítve lesznek, így bármikor visszahallgathatod.
A meditációkat vezeti: Kálazi Ági
Hozzájárulás: 2 500 Ft / alkalom (utalással fizetendő)

18:00-kor induló élő videót a www.kalaziagi.hu/elo oldalon tudod majd követni. Az oldal jelenleg is elérhető, azonban az itt található élő videó eléréséhez szükséges jelszót a hozzájárulásod megérkezése után küldöm a részedre.

Ha valamely oknál fogva nem tudod követni az élő közvetítést, vagy lecsúsztál róla, esetleg nem tudsz a végéig maradni, abban az esetben biztosítom számodra a videóanyagot, melyet az adás végén megküldök Neked.

Jelentkezés kizárólag a honlapon vagy email-en keresztül!
Kövesd a programot a Facebook Esemény oldalán is!

Bízom benne, hogy mindenki számára élvezetes és hasznos lesz ez a meditációs est.

Várlak szeretettel, örömmel!
Kálazi Ági

Visszajelzések online meditációkról:

Imádom ezeket a csodás estéket. Köszönjük Ágikám!
B. Adrienn

Nagyon köszönjük a szép estét ma is. Jó érzés ma is így csendben maradni, lenni szeretetben.
E.K.

Mi nagyon jól lelazultunk.
S maradt a csend és nyugalom.
B.A.

De jó volt ez a mai is Nekem hihetetlen megnyugvást hozol mindig.
Jó így esténként elcsendesedni. Bent a munkában őrület és káosz van… A tegnapi után sokkal nyugodtabban aludtam. Szerintem ma is így lesz. Hálás vagyok neked. Köszönöm!

Kedves Ági, A meditációt este mégegyszer és most reggel is hallgattam. Minden mondat sokat adott, jó lenne, ha mindenki hallhatná.
H. Judit

Hálásan köszönöm! Én többször hallgattalak, szuper volt, olyan volt, mintha ott lettem volna a nappalidban.
H.J.

Kedves Ági! Szeretnék jelentkezni a következő programodra: ONLINE Meditációs Est teliholdkor Időpont: 2020. május 7. @ 18:00 - 19:30 Helyszín: Üdvözlettel:
Az alábbi üzenetet tetszés szerint módosíthatod, kiegészítheted:

Jelentkezés

    *A jelentkezéshez el kell fogadnod az adatkezelési hozzájárulást.

    Tovább az Eseménynaptárhoz »