Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Ébredés I. tanfolyam 7/2

2020. március 5. Kálazi Ági 7/2: Az érzelmek kezelése. Fájdalomtest Valamennyi érzés az élet természetes részét képezi, amelyeknek természetes szerepük van az életünkben. Ha elfogadjuk őket annak, amik valójában, viszonylag gyorsan áthaladnak rajtunk. Ha egy érzést megpróbálunk kikerülni, elfojtani vagy elpalástolni, az bennünk reked. Hatalmas erőre tesz szert és gátat emel a többi érzésünk elé. Ezen a találkozónkon megismerkedünk a fájdalomtest fogalmával, működésével. Ez egy kulcsfontosságú tanítás. Eckhart Tolle ezt írja róla: \"Ha nem ismered ezt föl, ha nem ismered meg a fájdalomtest működését, akkor bármennyi spirituális gyakorlatot végezhetsz, az újra és újra kibabrál veled. És emiatt újra és újra elveszíted a tudatosságodat.\" ​A kéthetenkénti találkozók csütörtökönként 17.00-19.30 óráig tartanak. Az Ébredés tanfolyam témáiról részletesen itt olvashatsz.​ https://www.kalaziagi.hu/program/2020-marc-5-ebredes-i-tanfolyam-7-2-veszpremben/

7/2: Az érzelmek kezelése. Fájdalomtest

Valamennyi érzés az élet természetes részét képezi, amelyeknek természetes szerepük van az életünkben. Ha elfogadjuk őket annak, amik valójában, viszonylag gyorsan áthaladnak rajtunk. Ha egy érzést megpróbálunk kikerülni, elfojtani vagy elpalástolni, az bennünk reked. Hatalmas erőre tesz szert és gátat emel a többi érzésünk elé.

Ezen a találkozónkon megismerkedünk a fájdalomtest fogalmával, működésével. Ez egy kulcsfontosságú tanítás.

Eckhart Tolle ezt írja róla:

“Ha nem ismered ezt föl, ha nem ismered meg a fájdalomtest működését, akkor bármennyi spirituális gyakorlatot végezhetsz, az újra és újra kibabrál veled. És emiatt újra és újra elveszíted a tudatosságodat.”

​A kéthetenkénti találkozók csütörtökönként 17.00-19.30 óráig tartanak.

Az Ébredés tanfolyam témáiról részletesen itt olvashatsz.​

Kedves Ági! Szeretnék jelentkezni a következő programodra: Ébredés I. tanfolyam 7/2 Időpont: 2020. március 5. Helyszín: Veszprém Üdvözlettel:
Az alábbi üzenetet tetszés szerint módosíthatod, kiegészítheted:

Jelentkezés

    *A jelentkezéshez el kell fogadnod az adatkezelési hozzájárulást.

    Tovább az Eseménynaptárhoz »