Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Teliholdas találkozó (ÉLŐBEN és ONLINE)

2020. október 1. @ 19:00 Kálazi Ági * Telihold a Kosban * Hold – víz, Kos- tűz Meditációs est teliholdkor Szeretettel várlak TELIHOLD estéjén egy csoportos meditációra élőben Veszprémben és online csatlakozási lehetőséggel is! Ez a telihold megtöbbszörözi a tettvágyat, a cselekvőképességet. A Kos Hold energiája kardinális, feltartóztathatatlan, valamit elindít, a születés folyamata nem visszafordítható, az irány csak elöre lehetséges. Kinek az akarata határozza meg a tetteimet? Kinek az akaratára koncentrálok? Hol és hogyan adok túl sokat magamból, miért csinálom ezt? Meditáció: tisztító és erőt adó gyakorlatok a Kos hold minőségére A meditációt vezeti: Kálazi Ági Időpont: 2020. október 1. hétfő 17.00-19.00 Hozzájárulás: 3000 Ft Aki ONLINE szeretne csatlakozni, kérem jelentkezzen itt! Helyszín: Veszprém, Stromfeld A. u. 9F 7/21 Kövesd a programot a Facebook Esemény oldalán is! Várlak nagy szeretettel, örömmel! Ági “Ha egyszer legyőzöd önző énedet, minden sötétséged Fénnyé változik.” Rumi https://www.kalaziagi.hu/program/2020-okt-1-teliholdas-talalkozo-veszpremben/

* Telihold a Kosban *

Hold – víz, Kos- tűz

Meditációs est teliholdkor

Szeretettel várlak TELIHOLD estéjén egy csoportos meditációra élőben Veszprémben és online csatlakozási lehetőséggel is!

Ez a telihold megtöbbszörözi a tettvágyat, a cselekvőképességet. A Kos Hold energiája kardinális, feltartóztathatatlan, valamit elindít, a születés folyamata nem visszafordítható, az irány csak elöre lehetséges.

Kinek az akarata határozza meg a tetteimet?
Kinek az akaratára koncentrálok?
Hol és hogyan adok túl sokat magamból, miért csinálom ezt?

  • Meditáció:
      • tisztító és erőt adó gyakorlatok a Kos hold minőségére

A meditációt vezeti: Kálazi Ági
Időpont: 2020. október 1. hétfő 17.00-19.00
Hozzájárulás: 3000 Ft

Aki ONLINE szeretne csatlakozni, kérem jelentkezzen itt!

Helyszín: Veszprém, Stromfeld A. u. 9F 7/21

Kövesd a programot a Facebook Esemény oldalán is!

Várlak nagy szeretettel, örömmel!
Ági

“Ha egyszer legyőzöd önző énedet,
minden sötétséged Fénnyé változik.”

Rumi

Kedves Ági! Szeretnék jelentkezni a következő programodra: Teliholdas találkozó (ÉLŐBEN és ONLINE) Időpont: 2020. október 1. @ 17:00 - 19:00 Helyszín: Veszprém Üdvözlettel:
Az alábbi üzenetet tetszés szerint módosíthatod, kiegészítheted:

Jelentkezés

    *A jelentkezéshez el kell fogadnod az adatkezelési hozzájárulást.

    Tovább az Eseménynaptárhoz »