Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

ÚJrarendeződés újholdkor – Meditációs est (ÉLŐBEN és ONLINE)

2020. szeptember 17. @ 19:00 Kálazi Ági * Most van itt az ideje * ÚJrarendeződés ÚJholdkor - meditációs csoportfoglalkozás \"Hagyd, hogy jöjjön, ami jön, menjen, ami megy és figyeld meg azt, ami marad!\" Ramana Maharsi Időpont: 2020. szept. 17. 17.00-19.00 Helyszín: Veszprém Nagy szeretettel várlak Benneteket ezen az újholdas délutánon egy meditációs találkozóra! Talán most még jobban vágyunk arra, hogy másképpen vigyük tovább az életünket, mint eddig, hogy változzunk, hogy kihozzuk magunkból a bennünk rejlő erőforrásokat, ami szükséges a továbblépésünkhöz. A találkozóink a tudatosságunk, éberségünk megszilárdítására, vagy a már járt Út mélyítésére is mindig lehetőséget adnak. Újhold a Szűzben Ésszerű és felelős döntések meghozatala: Hozd meg önmagad számára a legjobb döntést és cselekedj! Tegyünk együtt rendet, lássunk tisztán! Program: megpihenés a Gyógyító Térben energetikai tisztítások éberség gyakorlatok erőgyűjtés, erőforrásaink Hozzájárulás: 3000 Ft Jelentkezés kizárólag a honlapon vagy email-en keresztül! Kövesd Facebook-on is a Meditációs est újholdkor előzetes információit: Újrarendeződés Újholdkor Facebook esemény. https://www.kalaziagi.hu/program/2020-szept-17-ujrarendezodes-ujholdkor-meditacios-csoportfoglalkozas-veszpremben/

* Most van itt az ideje *

ÚJrarendeződés ÚJholdkor – meditációs csoportfoglalkozás

“Hagyd, hogy jöjjön, ami jön, menjen, ami megy és figyeld meg azt, ami marad!”
Ramana Maharsi

Időpont: 2020. szept. 17. 17.00-19.00
Helyszín: Veszprém

Nagy szeretettel várlak Benneteket ezen az újholdas délutánon egy meditációs találkozóra!

Talán most még jobban vágyunk arra, hogy másképpen vigyük tovább az életünket, mint eddig, hogy változzunk, hogy kihozzuk magunkból a bennünk rejlő erőforrásokat, ami szükséges a továbblépésünkhöz.
A találkozóink a tudatosságunk, éberségünk megszilárdítására, vagy a már járt Út mélyítésére is mindig lehetőséget adnak.

Újhold a Szűzben
Ésszerű és felelős döntések meghozatala:
Hozd meg önmagad számára a legjobb döntést és cselekedj!
Tegyünk együtt rendet, lássunk tisztán!

Program:

  • megpihenés a Gyógyító Térben
  • energetikai tisztítások
  • éberség gyakorlatok
  • erőgyűjtés, erőforrásaink

Hozzájárulás: 3000 Ft

Jelentkezés kizárólag a honlapon vagy email-en keresztül!

Kövesd Facebook-on is a Meditációs est újholdkor előzetes információit: Újrarendeződés Újholdkor Facebook esemény.

Kedves Ági! Szeretnék jelentkezni a következő programodra: ÚJrarendeződés újholdkor – Meditációs est (ÉLŐBEN és ONLINE) Időpont: 2020. szeptember 17. @ 17:00 - 19:00 Helyszín: Veszprém Üdvözlettel:
Az alábbi üzenetet tetszés szerint módosíthatod, kiegészítheted:

Jelentkezés

    *A jelentkezéshez el kell fogadnod az adatkezelési hozzájárulást.

    Tovább az Eseménynaptárhoz »