Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Reiki I. tanfolyam

2022. június 3. @ 14:00 Kálazi Ági A reiki életet és fejlődést támogató energia, amely az emberre a test-lélek-szellem teljességében hat. Segíteni lehet vele saját magunknak és másoknak, minden élőlénynek, embernek, állatnak, sőt akár növénynek is. Mindenki által megtanulható e módszer, rendkívül egyszerű és hatékony energiaközvetítő eljárás. A reiki tanfolyamon elméleti és gyakorlati oktatás történik. Megismerhetjük e módszer alapjait, történetét, az életszabályokat. A behangolások után pedig a kezelési lehetőségek megtanulása történik. A tanfolyam mindkét nap 9:00-14:00 óráig tart. A tanfolyamon maximum 4 fő vehet részt. A reikiről, működéséről, hatásáról, a tanfolyamról bővebben itt olvashatsz! https://www.kalaziagi.hu/program/2022-jun-2-3-reiki-i-tanfolyam-veszpremben/

A reiki életet és fejlődést támogató energia, amely az emberre a test-lélek-szellem teljességében hat. Segíteni lehet vele saját magunknak és másoknak, minden élőlénynek, embernek, állatnak, sőt akár növénynek is. Mindenki által megtanulható e módszer, rendkívül egyszerű és hatékony energiaközvetítő eljárás.

A reiki tanfolyamon elméleti és gyakorlati oktatás történik. Megismerhetjük e módszer alapjait, történetét, az életszabályokat. A behangolások után pedig a kezelési lehetőségek megtanulása történik.

A tanfolyam mindkét nap 9:00-14:00 óráig tart.

A tanfolyamon maximum 4 fő vehet részt.

A reikiről, működéséről, hatásáról, a tanfolyamról bővebben itt olvashatsz!

Kedves Ági! Szeretnék jelentkezni a következő programodra: Reiki I. tanfolyam Időpont: 2022. június 2. @ 09:00 - 2022. június 3. @ 14:00 Helyszín: Veszprém Üdvözlettel:
Az alábbi üzenetet tetszés szerint módosíthatod, kiegészítheted:

Jelentkezés

    *A jelentkezéshez el kell fogadnod az adatkezelési hozzájárulást.

    Tovább az Eseménynaptárhoz »