Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Csendes Erő – Elvonulás

2023. október 15. Kálazi Ági Csendes Erő - Uzsa Kerekerdő Őszi elvonulás Kálazi Ágival 2023. október 13-15. Sokszor a legtöbb ERŐT abból merítjük, amikor pozitív, támogató környezetben vagyunk, olyanok társaságában, akikben megbízunk. Ahol értjük egymást,ahol önmagunk lehetünk. Ezen az elvonuláson is csak engedjük,hogy végtelenül áradjon hozzánk a támogató energia minden formában és mennyiségben és megtisztulva, megnyílva fogadjuk. HELYSZÍN: Uzsa - Kerekerdő IDŐPONT: 2023. október 13-15. VEZETI: Kálazi Ági trad. reiki mester, tanár SZÁLLÁS: panzióban 2 ágyas, fürdőszobás szobákban ÉTKEZÉS: Az elvonulás alatt finom és egészséges ételekkel tápláljuk a testünket. Napi 3x hús nélküli étkezés lesz, napközben gyümölcsök, teák   KEDVEZMÉNYES RÉSZVÉTELI DÍJ: 68.900 Ft, ha részt vettél nálam minimum 3 elvonuláson RÉSZVÉTELI DÍJ: 75.500 Ft (2 éjsz. szállás, étkezés, programok, tanítások) A foglalás az előleg befizetésével válik véglegessé (teljes díj 50%-a) a jelentkezéstől számított 10 napon belül.   Bízom benne, hogy Te is megtapasztalod majd az elcsendesedésben megjelenő hatalmas és békés Tér erejét, amely gyógyít, emel, összeköt és szeret.   Élet Erő Egyesület - Takarékbank 72900068-10500707 Közleményrovatba: ősz TOVÁBBI INFORMÁCIÓK ÉS JELENTKEZÉS: info@kalaziagi.hu Várunk nagy szeretettel, örömmel és nagy öleléssel: Ági, Gyöngyvér, Andi https://www.kalaziagi.hu/program/csendes-ero-elvonulas-uzsan-okt-13-15/

Csendes Erő – Uzsa Kerekerdő
Őszi elvonulás Kálazi Ágival
2023. október 13-15.

Sokszor a legtöbb ERŐT abból merítjük, amikor pozitív, támogató környezetben vagyunk,
olyanok társaságában, akikben megbízunk. Ahol értjük egymást,ahol önmagunk lehetünk.

Ezen az elvonuláson is csak engedjük,hogy végtelenül áradjon hozzánk a támogató energia minden formában és mennyiségben és megtisztulva, megnyílva fogadjuk.

HELYSZÍN: Uzsa – Kerekerdő

IDŐPONT: 2023. október 13-15.

VEZETI: Kálazi Ági trad. reiki mester, tanár

SZÁLLÁS: panzióban 2 ágyas, fürdőszobás szobákban

ÉTKEZÉS: Az elvonulás alatt finom és egészséges ételekkel tápláljuk a testünket. Napi 3x hús nélküli étkezés lesz, napközben gyümölcsök, teák

 KEDVEZMÉNYES RÉSZVÉTELI DÍJ
:

  • 68.900 Ft, ha részt vettél nálam minimum 3 elvonuláson

RÉSZVÉTELI DÍJ:

  • 75.500 Ft (2 éjsz. szállás, étkezés, programok, tanítások)

A foglalás az előleg befizetésével válik véglegessé (teljes díj 50%-a) a jelentkezéstől számított 10 napon belül.

 

Bízom benne, hogy Te is megtapasztalod majd az elcsendesedésben megjelenő hatalmas és békés Tér erejét, amely gyógyít, emel, összeköt és szeret.

 

Élet Erő Egyesület – Takarékbank
72900068-10500707
Közleményrovatba: ősz

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK ÉS JELENTKEZÉS:
info@kalaziagi.hu

Várunk nagy szeretettel, örömmel és nagy öleléssel:
Ági, Gyöngyvér, Andi

Kedves Ági! Szeretnék jelentkezni a következő programodra: Csendes Erő – Elvonulás Időpont: 2023. október 13. - 2023. október 15. Helyszín: Uzsa Üdvözlettel:
Az alábbi üzenetet tetszés szerint módosíthatod, kiegészítheted:

Jelentkezés

    *A jelentkezéshez el kell fogadnod az adatkezelési hozzájárulást.

    Tovább az Eseménynaptárhoz »