Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Ébredés I. tanfolyam 5/3

2019. május 4. Kálazi Ági 5/3: Elfogadás és megadás Aki eleget élt, tudja, hogy a dolgok sokszor bizony \"rosszul mennek\". Pontosan az ilyen időkben van szükség az elfogadás begyakorlottságára. Az elfogadás egyszerű, mégis alapvető bölcsesség. Sokkal hatékonyabb, mint ellenszegülni az élet áramlásának. Hogyan lehet abbahagyni az ellenállást? Mit jelent pontosan a megadás, a megengedés, az elfogadás? Hogyan jelenik meg ez a hozzáállás a mindennapokban? ​​A program 14.00-17.00 óráig tart. Helyszín: Budapest, Rákóczi út 29. Az Ébredés tanfolyam témáiról részletesen itt olvashatsz.​ https://www.kalaziagi.hu/program/ebredes-i-tanfolyam-5-3-maj-4-budapesten/

5/3: Elfogadás és megadás

Aki eleget élt, tudja, hogy a dolgok sokszor bizony “rosszul mennek”. Pontosan az ilyen időkben van szükség az elfogadás begyakorlottságára. Az elfogadás egyszerű, mégis alapvető bölcsesség. Sokkal hatékonyabb, mint ellenszegülni az élet áramlásának.

Hogyan lehet abbahagyni az ellenállást? Mit jelent pontosan a megadás, a megengedés, az elfogadás? Hogyan jelenik meg ez a hozzáállás a mindennapokban?

​​A program 14.00-17.00 óráig tart.
Helyszín: Budapest, Rákóczi út 29.

Az Ébredés tanfolyam témáiról részletesen itt olvashatsz.​

Kedves Ági! Szeretnék jelentkezni a következő programodra: Ébredés I. tanfolyam 5/3 Időpont: 2019. május 4. Helyszín: Budapest Üdvözlettel:
Az alábbi üzenetet tetszés szerint módosíthatod, kiegészítheted:

Jelentkezés

    *A jelentkezéshez el kell fogadnod az adatkezelési hozzájárulást.

    Tovább az Eseménynaptárhoz »