Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Ébredés I. tanfolyam 5/4

június 8. Kálazi Ági 5/4: A gyógyító szív. A feltétel nélküli szeretet tüze Sok ember a megsebzett belső gyermekével nő bele a felnőttkorba. A fájdalmakat addig érzi, éli újra és újra, amíg fel nem veszi a kapcsolatot belső gyermekével. A gyógyuláshoz a kapcsolódáson és az érzelmek újra feltárásán, átélésén keresztül vezet az út. A szívtánc egyszerű, de rendkívül hatásos mód erre. ​A program 14.00-17.00 óráig tart. Helyszín: Budapest, Rákóczi út 29. Az Ébredés tanfolyam témáiról részletesen itt olvashatsz.​ https://www.kalaziagi.hu/program/ebredes-i-tanfolyam-5-4-jun-8-budapesten/

5/4: A gyógyító szív. A feltétel nélküli szeretet tüze

Sok ember a megsebzett belső gyermekével nő bele a felnőttkorba. A fájdalmakat addig érzi, éli újra és újra, amíg fel nem veszi a kapcsolatot belső gyermekével. A gyógyuláshoz a kapcsolódáson és az érzelmek újra feltárásán, átélésén keresztül vezet az út. A szívtánc egyszerű, de rendkívül hatásos mód erre.

​A program 14.00-17.00 óráig tart.
Helyszín: Budapest, Rákóczi út 29.

Az Ébredés tanfolyam témáiról részletesen itt olvashatsz.​

Kedves Ági! Szeretnék jelentkezni a következő programodra: Ébredés I. tanfolyam 5/4 Időpont: június 8. Helyszín: Budapest Üdvözlettel:
Az alábbi üzenetet tetszés szerint módosíthatod, kiegészítheted:

Jelentkezés

*A jelentkezéshez el kell fogadnod az adatkezelési hozzájárulást.

Tovább az Eseménynaptárhoz »