Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Ébredés I. tanfolyam 5/5

2019. június 29. Kálazi Ági 5/5: A nyugalom állapotának elérése Minden ember életében fontos szerepet játszik az, hogy helyreállítsa belső egyensúlyát, megtalálja a rendíthetetlen, tökéletes békéjét. Amikor ez a belső egyensúly helyreállt, már bármit tehetünk, mert a külső káosz és zűrzavar semmilyen módon nem lehet ránk hatással. Ehhez segítenek hozzá bennünket a légzőgyakorlatok, tudatos jelenlét gyakorlatok és a megnyugvást segítő mantrák. ​A program 14.00-17.00 óráig tart. Helyszín: Budapest, Rákóczi út 29. Az Ébredés tanfolyam témáiról részletesen itt olvashatsz.​ https://www.kalaziagi.hu/program/ebredes-i-tanfolyam-5-5-jun-29-budapesten/

5/5: A nyugalom állapotának elérése

Minden ember életében fontos szerepet játszik az, hogy helyreállítsa belső egyensúlyát, megtalálja a rendíthetetlen, tökéletes békéjét. Amikor ez a belső egyensúly helyreállt, már bármit tehetünk, mert a külső káosz és zűrzavar semmilyen módon nem lehet ránk hatással. Ehhez segítenek hozzá bennünket a légzőgyakorlatok, tudatos jelenlét gyakorlatok és a megnyugvást segítő mantrák.

​A program 14.00-17.00 óráig tart.
Helyszín: Budapest, Rákóczi út 29.

Az Ébredés tanfolyam témáiról részletesen itt olvashatsz.​

Kedves Ági! Szeretnék jelentkezni a következő programodra: Ébredés I. tanfolyam 5/5 Időpont: 2019. június 29. Helyszín: Budapest Üdvözlettel:
Az alábbi üzenetet tetszés szerint módosíthatod, kiegészítheted:

Jelentkezés

    *A jelentkezéshez el kell fogadnod az adatkezelési hozzájárulást.

    Tovább az Eseménynaptárhoz »