Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Kinyílás és megújulás – Elvonulás

2023. április 23. Kálazi Ági Kinyílás és megújulás - Uzsa Kerekerdő Tavaszi elvonulás Kálazi Ágival 2023. április 21-23.   \"Hogyan tudná a szerelmes szív valaha is abbahagyni a kinyílást?\" Rumi Időnként elvonulni kincs, mert utána megújult erővel tudjuk szeretni a hétköznapokat.​ Elvonulásunk néhány napja lehetőséget ad arra, hogy lelki-szellemi egyensúlyunkat helyreállítsuk, megpihenjünk, erőt gyűjtsünk. A tavaszi elvonulásunkon ráhangolódva a Természetre - ahol minden friss, üde, erőteljes - az újjászületést, a megújulást, a frissességet, az ébredést ünnepeljük. A csoport erejét használva szabaddá tesszük magunk előtt az utat, hogy az ÚJ megérkezhessen! IDŐPONT: 2023. április 21-23. VEZETI: Kálazi Ági trad. reiki mester, tanár SZÁLLÁS: panzióban 2 ágyas, fürdőszobás szobákban ÉTKEZÉS: Az elvonulás alatt finom és egészséges ételekkel tápláljuk a testünket. Napi 3x hús nélküli étkezés lesz, napközben gyümölcsök, teák.   KEDVEZMÉNYES RÉSZVÉTELI DÍJ márc.1-i jelentkezésig: 69.900 Ft vagy 67.900 Ft, ha részt vettél nálam minimum 3 elvonuláson RÉSZVÉTELI DÍJ márc. 1-e után: 74.500 Ft (2 éjsz. szállás, étkezés, programok, tanítások) A foglalás az előleg befizetésével válik véglegessé (teljes díj 50%-a) a jelentkezéstől számított 8 napon belül, a fennmaradó díjat pedig 2023. március 30-ig kérjük utalni.   Tarts velünk, és vidd magaddal a 3 nap átalakító erejét az életedben megjelenő új lehetőségekbe!   Élet Erő Egyesület - Takarékbank 72900068-10500707 Közleményrovatba: ősz TOVÁBBI INFORMÁCIÓK ÉS JELENTKEZÉS: info@kalaziagi.hu Várunk nagy szeretettel, örömmel és nagy öleléssel: Ági, Gyöngyvér, Andi https://www.kalaziagi.hu/program/kinyilas-es-megujulas-elvonulas-uzsan-apr-21-23/

Kinyílás és megújulás – Uzsa Kerekerdő
Tavaszi elvonulás Kálazi Ágival
2023. április 21-23.

 

“Hogyan tudná a szerelmes szív valaha is abbahagyni a kinyílást?”

Rumi

Időnként elvonulni kincs, mert utána megújult erővel tudjuk szeretni a hétköznapokat.​
Elvonulásunk néhány napja lehetőséget ad arra, hogy lelki-szellemi egyensúlyunkat helyreállítsuk, megpihenjünk, erőt gyűjtsünk.

A tavaszi elvonulásunkon ráhangolódva a Természetre – ahol minden friss, üde, erőteljes – az újjászületést, a megújulást, a frissességet, az ébredést ünnepeljük.

A csoport erejét használva szabaddá tesszük magunk előtt az utat, hogy az ÚJ megérkezhessen!

IDŐPONT: 2023. április 21-23.

VEZETI: Kálazi Ági trad. reiki mester, tanár

SZÁLLÁS: panzióban 2 ágyas, fürdőszobás szobákban

ÉTKEZÉS: Az elvonulás alatt finom és egészséges ételekkel tápláljuk a testünket. Napi 3x hús nélküli étkezés lesz, napközben gyümölcsök, teák.

 KEDVEZMÉNYES RÉSZVÉTELI DÍJ
márc.1-i jelentkezésig:

  • 69.900 Ft
  • vagy 67.900 Ft, ha részt vettél nálam minimum 3 elvonuláson

RÉSZVÉTELI DÍJ márc. 1-e után:

  • 74.500 Ft (2 éjsz. szállás, étkezés, programok, tanítások)

A foglalás az előleg befizetésével válik véglegessé (teljes díj 50%-a) a jelentkezéstől számított 8 napon belül, a fennmaradó díjat pedig 2023. március 30-ig kérjük utalni.

 

Tarts velünk, és vidd magaddal
a 3 nap átalakító erejét az életedben megjelenő új lehetőségekbe!

 

Élet Erő Egyesület – Takarékbank
72900068-10500707
Közleményrovatba: ősz

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK ÉS JELENTKEZÉS:
info@kalaziagi.hu

Várunk nagy szeretettel, örömmel és nagy öleléssel:
Ági, Gyöngyvér, Andi

Kedves Ági! Szeretnék jelentkezni a következő programodra: Kinyílás és megújulás – Elvonulás Időpont: 2023. április 21. - 2023. április 23. Helyszín: Uzsa Üdvözlettel:
Az alábbi üzenetet tetszés szerint módosíthatod, kiegészítheted:

Jelentkezés

    *A jelentkezéshez el kell fogadnod az adatkezelési hozzájárulást.

    Tovább az Eseménynaptárhoz »