Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Sorsfordító megbocsátással a gyógyulásért c. előadás ONLINE

2020. május 4. @ 21:00 Kálazi Ági A sorsfordító megbocsátás segítségével a múltbeli sérelmek feloldása történik. Az egymásra épülő belső lépések során feltárulnak a háttérben rejlő igazságok és felismerhetjük a mindig jelenlévő szeretetet. E módszer ajándékaként megváltoztathatjuk nézőpontunkat és a meglátásaink alapján új döntéseket hozhatunk. Az előadás 2020. május 4-én 20:00-tól tekinthető meg az alábbi YouTube videón: Ez az előadás az ÉletMag Fesztiválon hangzott el 2011. március 20-án További előadásokért, programokért nézd meg az Eseménynaptáramat vagy iratkozz fel Youtube csatornámra! https://www.kalaziagi.hu/program/sorsfordito-megbocsatassal-a-gyogyulasert/

A sorsfordító megbocsátás segítségével a múltbeli sérelmek feloldása történik. Az egymásra épülő belső lépések során feltárulnak a háttérben rejlő igazságok és felismerhetjük a mindig jelenlévő szeretetet. E módszer ajándékaként megváltoztathatjuk nézőpontunkat és a meglátásaink alapján új döntéseket hozhatunk.

Az előadás 2020. május 4-én 20:00-tól tekinthető meg az alábbi YouTube videón:

Ez az előadás az ÉletMag Fesztiválon hangzott el 2011. március 20-án

További előadásokért, programokért nézd meg az Eseménynaptáramat vagy iratkozz fel Youtube csatornámra!

Kedves Ági! Szeretnék jelentkezni a következő programodra: Sorsfordító megbocsátással a gyógyulásért c. előadás ONLINE Időpont: 2020. május 4. @ 20:00 - 21:00 Helyszín: Üdvözlettel:
Az alábbi üzenetet tetszés szerint módosíthatod, kiegészítheted:

Jelentkezés

    *A jelentkezéshez el kell fogadnod az adatkezelési hozzájárulást.

    Tovább az Eseménynaptárhoz »