Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Találj rá a békédre! – 21 napos program

2020. december 1. @ 09:00 Kálazi Ági 21 napos program a nyugalomért, a belső békéért   - Szükséged van lelki, érzelmi, mentális erőre és békességre a szívedben? - Szeretnéd megtalálni és megőrizni a lelki egyensúlyodat? Ha igen, akkor tarts velem, hogy a 21 napos program során visszatalálj a belső egyensúlyodhoz, harmóniába kerülj újra! A 21 napos  program során várható: - heti 3x élő bejelentkezés - reggelente napindító gondolatok, jó kérdések, rövid gyakorlatok, önismereti feladatok - közös erőgyűjtő gyakorlatok élő online kapcsolódással előre egyeztetett időpontban - Megpihenés a Csendben – gyakorlat minden bejelentkezésnél - Adventi csendesedés - meditáció minden vasárnap TÉMÁK: - az önegyüttérzés, az önelfogadás és az önszeretet útján haladva megerősítjük a kapcsolatot önmagunkkal, - a befelé figyelés során tudatosítjuk és elengedjük félelmeinket, - mélyítjük a bizalmunkat a Gondviseléssel, - tudatosan erősítjük magunkban a kapcsolódás és az Egység érzését, - minden nap megérintjük a benső világunkat megtöltő békét, nyugalmat. A napindító egyszerű gyakorlatok, élő bejelentkezések megpihentetnek majd,  feltöltenek energiával, segítenek megszabadulni a feszültségektől, a szorongástól. HOL: Online, a szobád kényelméből, zárt Facebook csoportban. A részvételhez szükséged van személyes Facebook profilra, mert a program feladatai, a bejelentkezések zárt Facebook csoportjában lesznek elérhetők. A program anyaga korlátlanul visszanézhető. Ez egy támogató közösség is lesz egyben. Itt meg tudod osztani a tapasztalataidat, inspirációt meríthetsz és támogatást kaphatsz másoktól. MIKOR: 2020. dec. 1. - dec. 21. Napi 20-30 perc a nyugalmadért HOZZÁJÁRULÁS: A program értéke 54 000 Ft, a jelenlegi helyzetre tekintettel most 15 000 Ft A jelentkezés után küldöm számodra a tudnivalókat! Kövesd a programot a Facebook oldalon: Találj rá a békédre - 21 napos program Facebook esemény Várlak örömmel, nagy szeretettel! https://www.kalaziagi.hu/program/talalj-ra-a-bekedre-21-napos-program-20201201-1221/

21 napos program a nyugalomért, a belső békéért

 

– Szükséged van lelki, érzelmi, mentális erőre és békességre a szívedben?
– Szeretnéd megtalálni és megőrizni a lelki egyensúlyodat?

Ha igen, akkor tarts velem, hogy a 21 napos program során visszatalálj a belső egyensúlyodhoz, harmóniába kerülj újra!

A 21 napos  program során várható:

– heti 3x élő bejelentkezés
– reggelente napindító gondolatok, jó kérdések, rövid gyakorlatok, önismereti feladatok
közös erőgyűjtő gyakorlatok élő online kapcsolódással előre egyeztetett időpontban
– Megpihenés a Csendben – gyakorlat minden bejelentkezésnél
– Adventi csendesedés – meditáció minden vasárnap

TÉMÁK:

az önegyüttérzés, az önelfogadás és az önszeretet útján haladva megerősítjük a kapcsolatot önmagunkkal,
– a befelé figyelés során tudatosítjuk és elengedjük félelmeinket,
mélyítjük a bizalmunkat a Gondviseléssel,
– tudatosan erősítjük magunkban a kapcsolódás és az Egység érzését,
– minden nap megérintjük a benső világunkat megtöltő békét, nyugalmat.

A napindító egyszerű gyakorlatok, élő bejelentkezések megpihentetnek majd,  feltöltenek energiával, segítenek megszabadulni a feszültségektől, a szorongástól.

HOL:

Online, a szobád kényelméből, zárt Facebook csoportban.

A részvételhez szükséged van személyes Facebook profilra, mert a program feladatai, a bejelentkezések zárt Facebook csoportjában lesznek elérhetők. A program anyaga korlátlanul visszanézhető.

Ez egy támogató közösség is lesz egyben. Itt meg tudod osztani a tapasztalataidat, inspirációt meríthetsz és támogatást kaphatsz másoktól.

MIKOR:

2020. dec. 1. – dec. 21.
Napi 20-30 perc a nyugalmadért

HOZZÁJÁRULÁS:

A program értéke 54 000 Ft, a jelenlegi helyzetre tekintettel most
15 000 Ft

A jelentkezés után küldöm számodra a tudnivalókat!

Kövesd a programot a Facebook oldalon:
Találj rá a békédre – 21 napos program Facebook esemény
Várlak örömmel, nagy szeretettel!

Kedves Ági! Szeretnék jelentkezni a következő programodra: Találj rá a békédre! – 21 napos program Időpont: 2020. december 1. @ 08:00 - 09:00 Helyszín: Üdvözlettel:
Az alábbi üzenetet tetszés szerint módosíthatod, kiegészítheted:

Jelentkezés

    *A jelentkezéshez el kell fogadnod az adatkezelési hozzájárulást.

    Tovább az Eseménynaptárhoz »