Utazások

1993 óta, immár 25 éve szervezek és vezetek különböző, energetikailag erős kisugárzású helyekre kirándulásokat, zarándoklatokat. E helyeken a földből jövő energiákra és a természet elemeire hangolódunk rá. E vidékek az ott lévő különleges energiaharmonizáló erők miatt évszázadok óta zarándokhelynek számítanak a gyógyulni, erősödni vágyók számára.

Szentbékkállai kőtenger

Itt a testi-lelki feltöltődést nemcsak a tanítások, a gyakorlatok adják, hanem a helyen érezhető erő is ezt támogatja. Az itt lévő erőtér, a természet megannyi eleme segíti a belső munkát, a befelé figyelést, a gyógyulást.

“Az utazás visszahozza életedbe
az erőt és a szeretetet.”

Rumi

A Kárpát-medencében a Szent György-vonalak és azok kereszteződései olyan sűrűek, mint sehol a világon. A vonalkereszteződéseket szent helyeknek tartják. Ezeken a helyeken megpihenve hamar érezhetjük, hogy nyugodtabbak, lazábbak, derűsebbek, frissebbek lettünk, vagyunk.

Bakonaki tó

Csend-sétálva e helyeken néha  megállunk, leülünk, szemlélődünk, csodáljuk a tájat, az élet tengernyi formáját. Így megláthatjuk azokat a csodákat, kincseket, amelyeket mindennapjainkban, a rohanás során  talán eddig nem is fedeztünk fel.

Ilyenkor befelé is fordítjuk a figyelmünket és szinte együtt lélegezhetünk a természettel. Ha gondolatok nélkül, a belső csend állapotából nézünk, szemlélődünk, minden ragyogó, teljes és tökéletes.

Utazások: